FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV. Dan Petrescu și întreg staff-ul său au renunțat la salariul pe luna aprilie

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2020 13:52

În plină pandemie de coronavirus și cu multe probleme financiare pentru toate echipele din Liga 1, Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj a fost de acord să renunțe la tot salariul său pe luna aprilie.

Decizia a venit într-un moment important pentru club, acela de a nu avea niciun fel de probleme financiare în ceea ce privește obținerea licenței pentru sezonul viitor. Cum toți cei cu datorii au fost de acord cu eșalonarea restanțelor, Petrescu, alături de întreg staff-ul său au decis că e mai bine să renunțe la banii pe aprilie pe care-i aveau de primit de la CFR Cluj.

1,1 milioane de euroa fost profitul înregistrat de clubul din Gruia pe parcursul lui 2019

Și-au amânat și primirea bonusurilor

Petrescu și cei din staff au fost de acord cu propunerea conducerii din Gruia ca toate bonusurile și primele pe care le aveau de primit să le încaseze până la 25 iunie.

În altă ordine de idei, conform oficialilor din Gruia, "Dan Petrescu este și va fi antrenorul echipei pentru încă minim 2 ani de zile. În această perioadă grea a fost alături de conducerea clubului și a colaborat cu ea pentru bunul mers al echipei noastre, așa cum a făcut-o mereu de când este la CFR. Singurul lucru pe care Dan Petrescu l-a confiscat în România în ultimii ani este performanța", se arată într-un comunicat emis în cursul zilei de astăzi.

40.000 de euroeste salariul lunar pe care Dan Petrescu îl primește la CFR Cluj, cel mai mare pe care un antrenor în are în Liga 1

În 2019, 11 milioane au mers la angajaţi

Mai bine de jumătate din banii încasați de CFR anul trecut au ajuns în conturile jucătorilor, ale antrenorilor şi ale celorlalţi angajaţi, sub formă de salarii şi prime de obiectiv. Cele 11 milioane de euro plătite de campioană angajaţilor reprezintă 60% din totalul cheltuielilor pe anul trecut. Comparativ, la FCSB, remuneraţia tuturor celor din personal a însemnat 50%.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, aproape de un transfer impresionant în plină pandemie » Un jucător emblematic al campioanei, la un pas de revenirea în Liga 1

GSP are bilanțul financiar al lui CFR Cluj: cifre fantastice și încasări record prin care o umilește pe FCSB!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
116538290032900
Alice Popa  •  08 Mai 2020, 18:04

Diferenta de salarii este una din explicatiile dominatiei CFR-ului in tara. FCSB cheltuieste mai mult cu arbitrii decat cu jucatorii.

irriducibili78
irriducibili78  •  08 Mai 2020, 17:43
Postat de realcf pe 08 Mai 2020, 17:20

O echipa de amatori...!

Da ma.. fcsb is pro;),de dinamo ce sa mai.zici..asa amatori sa fie toti in liga1,cu 5 titluri in 10.ani. mai baiatule mai fa o pauza cu weedul.sigur,invidia e mare.

realcf
realcf  •  08 Mai 2020, 17:20

O echipa de amatori...!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează