FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA ETAPEI

Cum arată echipa etapei #7 din Liga 1 + antrenorul rundei » CFR Cluj dă cei mai mulți jucători

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 10:46 / Actualizat marti, 31 august 2021 11:37

LPF a alcătuit cea mai bună echipă a etapei cu numărul 7 din Liga 1.

La capătul rundei #7 din Liga 1, încheiată aseară cu meciul dintre Gaz Metan Mediaș și UTA Arad, scor 0-1, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cum arată echipa ideală a etapei.

Aceasta cuprinde nu mai puțin de 4 jucători de la campioana CFR Cluj, care a zdrobit-o pe FCSB, 4-1. De asemenea, FC Argeș și FC Botoșani au și ele câte doi jucători în echipa ideală.

Echipa etapei #7 din Liga 1, alături de explicațiile oferite de Ligă pentru respectivele alegeri:

PORTAR:

- Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) - Intervenţiile sale au asigurat un punct moldovenilor. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.

FUNDAŞI:

- Costinel Tofan (FC Argeş / 25 de ani) - Este un jucător care consumă multă energie în timpul unui meci. Acoperă excelent ambele faze. 

- Andrei Chindriş (FC Botoşani / 22 de ani) - A înscris un gol şi a avut o prestaţie sigură pe toată durata partidei cu Sepsi OSK. 

- Igor Armaş (FC Voluntari / 34 de ani) - Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Este un pilon important în defensiva ilfovenilor. 

- Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) - Căpitanul clujenilor şi-a condus echipa spre cel mai clar succes din acest sezon.

MIJLOCAŞI:

- Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - Rămâne şi în acest sezon jucătorul care trage echipa după el în momentele importante, aşa cum a făcut-o şi în duelul cu FCSB. 

-Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) - A făcut un meci foarte bun. A înscris un gol şi a oferit multe pase utilie. 

-Cristi Tănase (FC Argeş / 34 de ani) - A înscris de două ori, ambele reuşite fiind din afara careului mare.

ATACANŢI:

- David Miculescu (UTA / 20 de ani) - Este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1. A înscris golul care a urcat-o pe UTA până pe locul al treilea. 

- Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Puternicul atacant al Universităţii a regăsit bucuria golului, reuşita sa venind după o perioadă îndelungată, în care s-a confruntat cu probleme medicale. 

- Denis Alibec (CFR Cluj / 30 de ani - FOTO) - Aflat la meciul 200 în Liga 1, a înscris pentru a 70-a oară în principala competiţie internă din România şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI:

- Laurenţiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 45 de ani) - A fost inspirat la schimbari, jucătorii introduşi pe teren făcând diferenţa în repriza secundă, când Universitatea a întors rezultatul şi a câştigat derby-ul cu Rapid.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Alibiuri false! » 6 lucruri care îl contrazic pe Edi Iordănescu după umilința cu CFR

Răzvan Burleanu, conflict cu un membru al Comitetului Executiv: „Nu ești cu noi, stai acasă!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
criticul1989
criticul1989  •  31 August 2021, 13:15

Reghe a fost inspirat, Doamne, ziaristi stelisti fara pic de cunostinte. Cand Rapidul se apara in sistem 7 2 0 din min 45, orice echipa intorcea scorul. Iar portarul etapei e Moldovan !

observator_federal
observator_federal  •  31 August 2021, 12:26
Postat de Dumitru Ciobanu pe 31 August 2021, 11:59

Nu Reghe a fost inspirat Radu Petrescu a fost neinspirat a lăsat un fault să treacă de unde olteni au marcat de ce nu vedeți realitatea.

Iegzact, și atunci Rapid a r fi dat 5 sau poate 6 fotbaliști în echipa etapei, plus antrenorul etapei. (Revanșați-vă contra UTAei, o echipă cu care semănați la joc, utilizați aceleași mijloace”tactice”).

cirus11
cirus11  •  31 August 2021, 12:23
Postat de Dumitru Ciobanu pe 31 August 2021, 11:59

Nu Reghe a fost inspirat Radu Petrescu a fost neinspirat a lăsat un fault să treacă de unde olteni au marcat de ce nu vedeți realitatea.

"De ce nu gandeste toata lumea ca mine? detinatorul adevarului absolut!!" hahaha

Vezi toate comentariile (4)
Comentează