FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu a dezvăluit în ce condiții vine la FCSB și surprinde: „Am vorbit cu Gigi Becali despre jucătorii pe care să-i ia”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 10:34

Edward Iordănescu susține că, dacă nu va mai continua la Gaz Metan, e gata să semneze cu FCSB. În plus, antrenorul susține că a purtat mai multe discuții cu Gigi Becali și cei doi chiar s-au consultat în ceea ce privește viitoarele transferuri.

„Eu îmi doresc să am continuitate la Gaz Metan. Dacă voi trage concluzia că sezonul viitor nu e sigur la Mediaș, dau un pas în spate, dar n-are nicio legătură cu FCSB. Nu mai sunt dispus să mai stau un an să mă lupt pentru evitarea retrogradării.

Am văzut că patronul lui FCSB a spus că a avut discuții cu mine, dar discuțiile astea au fost tot timpul, sunt discuții generale. Am vorbit inclusiv despre posibili jucători pe care să-i ia la FCSB de la Mediaș. Faptul că a spus că e interesat de mine e responsabilitatea dânsului. Eu n-am intrat în nicio negociere cu dânsul. Dacă nu voi avea continuitate la Mediaș și FCSB nu va avea antrenor, atunci pot sta la discuții. E foarte posibil să fie târziu pentru FCSB în acel moment, dar îmi asum acest lucru”, a declarat Edward Iordănescu la TV Digi Sport.

„Oriunde m-aș duce doar în condițiile mele. Trebuie să beneficiezi de un anumit climat, de o anumită susținere. Pentru mine e important ca munca mea să fie protejată. Cred că dacă vrei să construiești ceva trebuie să ai stabilitate, altfel ajungi să ai ani la rând fără trofee, așa cum se întâmplă acum la FCSB” Edward Iordănescu, antrenor Mediaș

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ 1-0 // Gigi Becali dezvăluie ce răspuns i-a dat azi Edi Iordănescu: „Vreau un antrenor creștin la echipă!” + „Un tehnician foarte mare m-a sunat să bem o cafea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  21 Mai 2019, 10:55

Vreți să-l îndesați cu maiul pe Edi la FCSB, dar e cvasi-imposibil. Gigi nu va accepta niciodată condițiile lui, iar Edi nu face compromisuri. Dacă se întâmplă minunea și vine, stă vreo 2-3 etape, până ciobanul își uită eventualele promisiuni.

breitner
breitner  •  20 Mai 2019, 18:41

Conditii: 1. Sa invete ca in limba romana (chiar daca e vorbita) exista si punct (.) si virgula (,) si alte semne de punctuatie. 2 Sa faca plecaciuni in fata mataniilor musulmane pe care le invarte ciobanul de nervi ca nu fumeaza. 3. Sa-i promita marea cu sarea (ca tot locul 2 sau 3 o sa-l ia).

knuty
knuty  •  20 Mai 2019, 18:23

UN NEICA-NIMENI!!!!antreno pe la Pandurii si Gaz !!asta e nivelul lui!!!Presa il face Dumnezeu pentru simplul fapt ca Puscariasul vrea sa il puna antrenor!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează