FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Edi Iordănescu a refuzat încă o ofertă de a reveni în Liga 1: "Trebuie să am susținere"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 19:09

Liber de contract după ce a fost dat afară de CFR Cluj după 3 meciuri la începutul sezonului, Edward Iordănescu, 40 de ani, a declarat că refuză pentru moment revenirea la Astra și alte oferte din Liga 1.

"Până în iarnă, eu îmi doresc să stau și să aştept. În iarnă, în funcţie de ce variante voi avea, voi alege ce este mai bine pentru cariera mea. Dar trebuie să am susţinere şi vreau să pot avea continuitate.

În momentul ăsta, eu am rămas într-o relaţie foarte bună cu Dani Coman, pe care pot să îl numesc prieten. Eu am plecat de la Astra într-un moment în care probabil nimeni nu se aştepta. Nu a fost o despărţire tocmai plăcută, din păcate. Nu m-a dat nimeni afară. Atunci, a fost iniţiativa mea. Au fost multe momente dificile. Am avut probleme, dar am reuşit să le depăşim împreună şi m-am bucurat de o comunicare permanentă şi cu patronul clubului.

După acea perioadă, lucrurile s-au stricat, în ciuda faptului că noi aveam un obiectiv de reconstrucţie şi de salvare de la retrogradare", a declarat Edward Iordănescu la TV Telekom Sport.

Citește și: Măldărășanu spune tot » Denis Alibec e în continuare marcat de perioada FCSB: de ce a refuzat să bată un penalty

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează