FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Edi Iordănescu cere ajutor de urgență pentru un club din Liga 1: „Cei responsabili să facă asta până nu e prea târziu”

Edi Iordănescu / foto: GSP
Edi Iordănescu / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 13:57 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 14:10

Edi Iordănescu (43 de ani) nu rămâne impasibili în fața problemelor financiare de la Gaz Metan Mediaș, club pe care l-a pregătit între 2019 și 2020.

Jucătorii de la Gaz Metan nu au fost plătiți de luni bune. Majoritatea au restanțe salariale de 5 luni, cum este cazul haitianului Bryan Alceus, care i-a solicitat bani soției pentru a-și cumpăra un bilet de avion. Edi Iordănescu a tras un semnal de alarmă pe Facebook și cere ajutor de urgență pentru clubul unde Valentin, vărul său, ocupă funcția de președinte. 

Propune o soluție pentru problemele financiare din Liga 1: „E clar, cluburile nu-și gestionează bine banii”
PROBLEME FINANCIARE
Propune o soluție pentru problemele financiare din Liga 1: „E clar, cluburile nu-și gestionează bine banii”

Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Gaz Metan: „Ajutați clubul până nu e prea târziu”

„Gaz Metan nu este cel mai mare club din România, dar cu siguranță este un club cu multă tradiție, iubit necondiționat de oameni simpli și devotați. Clubul a fost în prăpastie acum câțiva ani și miraculos s-a salvat.

Zeci de oameni au muncit, suferit și reusit în final să-l aduca pe linia de plutire. Iar acum, când trebuie doar puțină voință și organizare, este lăsat în vânt!! Cei responsabili și cei care au puterea să ajute să facă acest lucru până nu e prea târziu, pentru că altfel îl vor avea pe conștiință. Orașul, comunitatea merită acest efort! Haide Gazul!”, a scris Edi Iordănescu, pe o pagină a fanilor medieșeni. 

Edi Iordănescu cere ajutor de urgență pentru un club din Liga 1: „Cei responsabili să facă asta până nu e prea târziu”

Între timp, mai vin și vești bune din teatrul de război de la Mediaș. Suporterii au anunțat prin intermediul unei pagini de Facebook că astăzi urmează să aibă o întrevedere cu reprezentantul Romgaz, Aristotel Marius Jude, primarul orașului, Gheorghe Roman, și conducerea clubului Gaz Metan.

Valentin Iordănescu, pe făraș la Gaz Metan

Gaz Metan a fost finanțată de primărie și de Transgaz în anii aceștia, sponsori care au renunțat să mai dea bani pentru fotbal. Ei ar vrea să scape de președintele Valentin Iordănescu și să-l instaleze pe Eugen Pârvulescu ca număr unu.

Valentin Iordănescu a fost protagonistul unui scandal anul trecut. Asta după ce Ioan Mărginean, președintele de la acea vreme a Gazului, l-a acuzat pe Iordănescu că a fost pus politic în funcția de președinte al clubului Gaz Metan.

VIDEO Dumitru Dragomir, derapaj la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva? I-aș suspenda 5 etape!”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Gigi aruncă prosopul! Becali recunoaște că nu poate rivaliza cu CFR Cluj: „Nu-mi permit, n-am curaj să fac asta”

Stop joc! Neluțu Varga a anunțat decizia finală în privința lui Dan Petrescu: „Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
202094105015534
Marika Benche  •  20 Decembrie 2021, 18:38

felicitari

202094105015534
Marika Benche  •  20 Decembrie 2021, 16:13

Daca Mediasul era langa Slatina precis se gaseau bani , vorba ceea ,,lasa domne ca aia sunt mai moi , si nu se prind ,, .Mai trebuie sa intre in liga afumati, popesti -leordeni, balotesti , otopeni, fc jilava , domnesti etc si se face liga 1 . ,,succes,,.

wrx.
wrx.  •  20 Decembrie 2021, 16:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează