FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Edi Iordănescu, agresiv după CFR - Dinamo: „Țipăm și noi!” » Ce alibiuri a prezentat pentru evoluția slabă

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, într-un meci în care „feroviarii” au avut 2 oameni în plus din minutul 37. Edi Iordănescu, antrenorul campioanei, a găsit mai multe explicații pentru victoria chinuită.
CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, într-un meci în care „feroviarii” au avut 2 oameni în plus din minutul 37. Edi Iordănescu, antrenorul campioanei, a găsit mai multe explicații pentru victoria chinuită.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 22:29 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 23:21

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, într-un meci în care „feroviarii” au avut 2 oameni în plus din minutul 37. Edi Iordănescu, antrenorul campioanei, a găsit mai multe explicații pentru victoria chinuită din Gruia. 

Cronica meciului CFR Cluj - Dinamo!

Dinamo a jucat cu 2 oameni mai puțin din minutul 37. „Câinii” au acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan, dar Edi Iordănescu are altă părere. Spune că formația lui a fost cea dezavantajată, apoi a prezentat mai multe alibiuri pentru victoria la limită. 

Edi Iordănescu, după CFR - Dinamo: „Hai să țipăm și noi!”

„Hai să analizăm jocul, până să apară cartonașele roșii. Am avut două bare, apoi au venit eliminările, total justificate. Nu înțeleg de ce se discută așa mult, brigada de arbitri a avut un meci greu. Dacă vorbim așa, hai să țipăm și noi. Am avut două penalty-uri! 

Portarul lor a fost azi omul meciului, a avut prezență, a arătat valoare. Raul, fundașul lor, mi-a plăcut iar foarte mult. Nemec a revenit și el bine. Văzând echipa de start a lui Dinamo ne-am dat seama că va fi un meci greu. Noi am avut probleme de lot, jucători veniți de la loturile naționale, mult accidentați. Eu sunt mulțumit pentru cele 3 puncte. Trebuie să clădim în jurul acestui rezultat. 

Aș vrea să mai remarc ceva. Am văzut ce s-a discutat după Iași și Pitești, când am marcat 4, 5 goluri, ce greșeli au făcut adversarii. Despre câte ocazii am avut, nu s-a discutat. Azi spunem că ne-am chinuit. E fotbal! E normal așa ceva”, a declarat Edi Iordănescu, la TV Telekom Sport. 

Am suferit, ne-am chinuit, dar important e că am reușit să marcăm. Se întâmplă să avem astfel de meciuri. Cartonașele cred că au fost justificate. Nu văd de unde atâta nervozitate. În prima repriză am avut două penaltuy-uri nedate. Se scot în evidență doar eliminările... Le înțeleg și lor supărarea, dar să fim echilibrați.
- Marius Bilașco, oficial CFR Cluj

Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” + cum l-a ratat Dinamo pe Ciprian Deac

Citește mai multe știri despre partida CFR Cluj - Dinamo:

CFR Cluj - Dinamo, comentat live de Justin Gafiuc, Cristian Geambașu și Remus Răureanu

5 decizii tari luate de Gigi Mulțescu pentru meciul cu CFR » Cum vrea să-l surprindă pe Iordănescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
mda....
mda....  •  06 Aprilie 2021, 20:32
Postat de mi_hai_cfr pe 06 Aprilie 2021, 12:18

Se simte la Dinamo un IZ de liga 2. Acolo este locul ei, echipa inventata ca si Steaua de comunisti, direct in divizia A. No mai scapa nici "Smurdul". Pa Dinamo !

Voi ar trebui sa fiti obișnuiți,ati stat o grămadă acolo...Sau pe atunci tineai cu "U"?

mi_hai_cfr
mi_hai_cfr  •  06 Aprilie 2021, 12:18

Se simte la Dinamo un IZ de liga 2. Acolo este locul ei, echipa inventata ca si Steaua de comunisti, direct in divizia A. No mai scapa nici "Smurdul". Pa Dinamo !

1731885997060900
Niculae Petre  •  06 Aprilie 2021, 10:46

Desi nu sunt dinamovist citind declaratia lui Iordanescu m-am blocat.Omul asta este lipsit de elementarul bun simt,CFR-ul a jucat in 14,iar au inceput sa umble cu arbitri,se vede ca au spate ,doar ei vor castiga titlul sa nu isi mai faca Becali si Rotaru iluzii.Furati baieti asta este Romania tara tuturor posibilitatilor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează