FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu, replică pentru Gigi Becali: „Am văzut practici murdare”

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, continuă disputa de la distanță cu FCSB și se plânge de piedicile apărute în calea campioanei.
Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, continuă disputa de la distanță cu FCSB și se plânge de piedicile apărute în calea campioanei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 18:58 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 10:08

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, continuă disputa de la distanță cu FCSB și se plânge de piedicile apărute în calea campioanei. 

  • Gaz Metan - CFR Cluj, din runda cu numărul 24 de Liga 1, se joacă duminică, de la ora 18:00.

Edi Iordănescu a răbufnit runda trecută, după remiza cu FC Voluntari. A acuzat arbitrajul, considerând că formația lui a avut un gol valabil. Antrenorul clujenilor a revenit astăzi cu o nouă tiradă. 

Edi Iordănescu: „Venim după o experiență neplăcută”

„Sunt mulţi factori externi care afectează rezultatele şi jocul echipelor, clima, gazonul. Există probleme şi cu terenurile pe care se antrenează echipele. Toţi factorii ăştia afectează. Mergem la Mediaş, unde joacă două echipe, nu ştiu ce vom găsi acolo. 

Eu nu evaluez arbitrul, nu am capacitatea asta, am spus mereu că am încredere în arbitrajul românesc, chiar dacă venim după o experienţă neplăcută, care ne-a luat două puncte. După meciul cu Voluntari, eu mi-am spus părerea despre decizii, care au fost catastrofale. A avut o seară neinspirată şi ne-a privat de două puncte. Ne dorim ca la următoarele jocuri să nu fie greşeli sau să fie greşeli care să nu influenţeze rezultatul. Îmi doresc să avem VAR, pentru că atunci factorul sportiv ar prima”, a declarat Edi Iordănescu, într-o conferință de presă. 

Edi Iordănescu reacționează după atacul lui Becali

Gigi Becali a început deja jocurile psihologice. Într-un interviu acordat Gazetei, patronul celor de la FCSB a cerut ca Istvan Kovacs să nu mai arbitreze meciurile formației sale, acuzându-l de partizanat. 

Edi Iordănescu a oferit astăzi o replică: „Am văzut la ultimul meci al nostru practicile murdare, am văzut că am pierdut cum am pierdut. Nu mai vreau să comentez ce zic cei de la FCSB. Eu am comentat doar despre noi, nu despre alte echipe”.

VIDEO. Edi Iordănescu: „De multe ori fabricam scandaluri în cadrul vestiarului”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

GSP a făcut două simulări pe lupta la titlu în Liga 1 » În ambele scenarii, aceeași campioană din trioul FCSB - CFR Cluj - Craiova!

Edi Iordănescu, INCENDIAR: „Până acum m-am abținut, dar gata! O spun public, e strigător la cer!”

Playtech: Gică Hagi, mutarea anului în România. ULTIMA ORĂ: nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  20 Februarie 2021, 20:01

Exact, sigur se referea la ultimul an in care oierul a facut baie.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  20 Februarie 2021, 18:27

Apropo, la tactu nu ai vazut practici murdare?

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  20 Februarie 2021, 08:05

iedi,de ce nu te-ai smiorchait când isvan din cloooj ți-a băgat 6 ȘASE!!!!!puncte în buzunar cu Steaua????? Atunci "nu comentai" arbitrajul, ce-ar fi să taci academic si acum,că oricum pe statistica udrei aveți 9-8,adică tot pe plus,față de alealalte două!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează