FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Edi Iordănescu, răspuns indirect pentru oferta făcută de Gigi Becali: „Nu știu cine e dispus să mă aștepte și să pericliteze sezonul următor”

Edi Iordănescu a început sezonul trecut pe banca lui CFR Cluj
Edi Iordănescu a început sezonul trecut pe banca lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 17:03

Edward Iordănescu nu crede că FCSB își permite să pericliteze sezonul următor doar pentru a-l aștepta până când se lămuresc lucrurile la Gaz Metan și el va afla dacă va mai continua la echipa din Mediaș.

„Contractual, mai sunt legat un an de club, mereu am mizat pe continuitate şi mesajele mele au fost în sensul ăsta, dar sunt multe elemente care vor influenţa această continuitate. Conform contractului, sunt şi mijloace prin care poate înceta dacă una dintre părţi nu reuşeşte să asigure ceea ce s-a angajat. Să pună la dispoziţie bugetul pentru sezonul următor, să asigurăm continuitate la nivelul grupului, să securizăm jucătorii, să am implicare totală în selecţie. Eu nu am pretenţii suplimentare. Pretenţiile mele sunt strict pentru a îmbunătăţi activitatea la echipă.

Nu sunt un antrenor pasager, care să bifeze 2-3 luni. Am avut experienţa CFR Cluj, îmi doresc continuitate, dar, dacă nu va fi continuitate, să ştiţi foarte bine că nu va fi nu pentru că eu îmi doresc altceva, ci pentru că nu ne putem ridica la nivelul la care am discutat că trebuie să o facem.

Dacă nu putem să producem performanţă, atunci facem un pas înapoi, strâng mâna, mulţumesc şi cu regrete importante probabil că voi alege, cel puţin o perioadă, să stau acasă, fiindcă atunci când lucrurile vor fi clare aici, probabil că va fi prea târziu pentru mine.

Nu ştiu cine e dispus să mă aştepte încă două săptămâni şi să pericliteze probabil sezonul următor, doar de dragul de a vedea dacă poate să ajungă sau nu la o înţelegere cu mine. Nu are nicio legătură continuitatea mea cu alte oferte, posibilităţi sau interes din alte părţi", a declarat Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

  • Edward Iordănescu este primul antrenor de pe lista de trei întocmită de Gigi Becali, lucru recunoscut atât de patronul FCSB, cât și de directorul sportiv, Mihai Stoica.

VEZI ȘI:

VIDEO Ionuț Chirilă vrea să antreneze la FCSB: „Garantez titlul cu credit de 500.000 €” + „Becali te calcă pe cap, are instinct de anaconda”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
kikostel
kikostel  •  22 Mai 2019, 19:33

Gigi va alege un secund dintre Dică, Teja sau Chirilă. Alți *** care să accepte condițiile absurde impuse de stăpân nu știu. Dar asta nu înseamnă că nu mai sunt....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  22 Mai 2019, 18:53

edi salvatorul ... becali "nea cici , milostivul" ... ba,distrugi Steaua ba . An de an tragi FCSB - fosta Steaua in jos.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 Mai 2019, 18:32

Daca mai cauta mult antrenor, Becali il va aduce inapoi pe... Teja! Si, bineinteles, va invoca "comprimarea timpului" si faptul ca Teja cunoaste jucatorii si... metehnele antrenorului principal!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează