FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu, prima reacție după ce Gazeta a anunțat plecarea lui de la Gaz Metan

Edi Iordănescu este din ianuarie 2019 tehnicianul lui Gaz Metan, iar în această vară îi expiră contractul
Edi Iordănescu este din ianuarie 2019 tehnicianul lui Gaz Metan, iar în această vară îi expiră contractul

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 08:06

Gazeta Sporturilor a anunțat ieri că Edi Iordănescu (41 de ani) și-ar dori să plece de la Gaz Metan, echipă pe care a calificat-o în premieră în play-off-ul Ligii 1. Ulterior, antrenorul a confirmat, afirmând că este puțin probabil să mai continue pe banca medieșenilor după finalul acestui sezon, când contractul lui se încheie.

„Eu la sfârşitul lunii iunie - şi e un alt subiect de discuţie extrem de important, pentru că nu sunt singurul - termin contractul oficial. Din punctul meu de vedere, niciodată nu aş lăsa echipa la greu, nu am lăsat-o niciodată, mai ales atunci când au fost situaţii neplăcute am încercat să ţin echipa la un anumit nivel.

În vară închideam un an şi jumătate de contract, am venit pentru un obiectiv clar, chiar dacă multora le-a fost greu să creadă că se poate, am demonstrat împotriva unor echipe cu mult mai mare tradiţie decât noi.

Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor. Şi şansele mele, oricât sunt de atașat de oraș, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători... Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul”, a declarat Iordănescu, la TV Telekom Sport.

Edi Iordănescu vrea să plece de la Gaz Metan

Apropiați ai antrenorului în vârstă de 41 de ani spun că el se simte la capătul puterilor la Mediaș și nu speră să obțină mai mult decât a obținut deja. Echipa e în play-off, pentru prima oară în istorie, dar ocupă locul 6 și nu are șanse să câștige campionatul. Iar în Europa League nu poate participa fiindcă nu are licența, fiind vorba despre o societate aflată în insolvență. Iordănescu junior avea și un bonus pentru calificarea în play-off, 20.000 de euro, bani pe care nu i-a încasat. 

Slăbiciunea clubului din Mediaș îl determină să își caute deja o altă destinație. Edi speră să prindă un contract în străinătate sau să se apropie de București, să nu mai plece atât de departe de casă. De la FCSB a avut o ofertă și a refuzat-o, fiindcă ea conținea subjugarea sa în fața lui Gigi Becali. 

EXCLUSIV GSP: Edward Iordănescu negociază cu CS Universitatea Craiova

Gazeta Sporturilor a dezvăluit că în culise Edi Iordănescu negociază cu CS Universitatea Craiova. Finanțatorul Mihai Rotaru a avut însă o reacție vehementă, în replică, pe acest subiect - detalii, AICI.

Șoc în Liga 1! LPF acuză că deținătorul drepturilor TV a trecut la amenințări

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii au făcut rost de banii pentru licență! Ce urmează acum pentru Dinamo

Dan Petrescu iese la atac și își pune la zid colaboratorul: „Mi-a promis ceva și s-a sucit. M-a deranjat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  30 Aprilie 2020, 13:47
Postat de firaldo pe 30 Aprilie 2020, 12:02

Nimic,dar absolut nimic nu s-a confirmat de-a lungul timpului in ceea ce a scris gsp!

bine punctat! MINCIUNI MARCA GESEPE

firaldo
firaldo  •  30 Aprilie 2020, 12:02

Nimic,dar absolut nimic nu s-a confirmat de-a lungul timpului in ceea ce a scris gsp!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează