FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, răspuns pentru Victor Pițurcă: „Am prea multă moralitate și prea mult caracter”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 09:14 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 10:05

Edi Iordănescu (43 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, i-a răspuns lui Victor Pițurcă (65), după ce fostul selecționer a comentat plecarea tehnicianului de la roș-albaștri, spunând că nu are un psihic foarte puternic.

„Mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic. Își face bagajul repede și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a fost declarația lui Pițurcă la adresa lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”
SELECȚIONER
Edi Iordănescu, gata să preia naționala? „Când are ceva «fierbinte» nu mai răspunde la telefon” » Reacție imediată: „Am o propunere pe placul meu”

La o săptămână distanță, Edi a ținut să-i răspundă lui Piți, spunând că are niște principii importante după care se ghidează în carieră, indiferent de situație.

Edi Iordănescu: „Pentru fotbal, în special pentru cel românesc, am prea multă moralitate și probabil prea mult caracter”

„Știu declarația și, pentru mine, părerile lui nea Piți sunt și vor fi mereu foarte importante, pentru că e un antrenor de calibru, de la care pot învăța. Dar de data asta, realitatea e alta. 

Mi-am asumat că, neterminând foarte multe proiecte, și cred că sunt două sau trei proiecte în care am plecat mai devreme, risc să pun o bilă neagră la imagine și la CV prin prisma faptului că lumea te judecă doar în ceea ce privește continuitatea.

Dar puțină lume știe prin ce treci și am zis că, decât să merg într-o direcție în care nu mai sunt perspective, pentru că anumite lucruri nu mai erau într-un mediu potrivit pentru atingerea obiectivelor, am considerat că mai bine pierd în ceea ce înseamnă capitolul imagine, dar rămân ancorat în ceea ce înseamnă principiile și valorile pe care le am. 

Referitor la ce face referire nea Piți, cred că mai degrabă cu altceva are legătură, cu unul dintre defectele mele. Cum toți avem defecte, le am și eu pe ale mele și sunt importante: pentru fotbal, în special pentru cel românesc, am prea multă moralitate și probabil prea mult caracter. 

Pentru că, oricum, nu s-a pus problema ca eu să încasez acea clauză, pentru că nimeni nu m-ar fi îndepărtat. Nu-mi face plăcere să vorbesc despre ce a fost. Deja e altcineva acolo, respect munca de acolo”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit digisport.

VIDEO Andrei Ivan despre satisfacția eliminării FCSB-ului din Europa League: ”Am plâns de bucurie”

Citește alte știri din Liga 1:

Ce-l nemulțumește pe Săpunaru la noul stadion din Giulești: „Vrem să nu mai vină spectatorii la meciuri, sau cum?”

Printre săracii Europei » Liga 1, sub campionatele din Bulgaria și Cipru în clasamentul sumelor plătite pe transferuri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pspsps
pspsps  •  14 Ianuarie 2022, 10:32

oamenii morali si de caracter nu se lauda niciodata ca au prea multa moralitate si caracter

Vezi toate comentariile (1)
Comentează