FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Edi Iordănescu, sfătuit cum să "trișeze" pentru a scăpa de suspendare: "Să facă la fel ca Șumudică"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 13:12

După golul egalizator al celor de la Pandurii, marcat în minutul 89 al meciului cu Dinamo,  Edi Iordănescu a fost trimis în tribune de arbitrul Cristi Balaj.

Antrenorul gorjenilor este acuzat că a aplaudat ironic și dacă este suspendat, va rata meciul de etapa viitoare, cu Steaua. Constantin Zotta a vorbit despre situația lui Iordănescu și îl sfătuiește pe acesta cum să scape de suspendarea.

"De ce sunteţi siguri că Edi Iordănescu nu va fi pe bancă la meciul cu Steaua? Îi dau un sfat, să ceară ce a solicitat şi Şumudică: să-i fie amânată suspendarea până după finalul campionatului", a spus Zotta la DolceSport.

"Dacă pe Şumudică l-am iertat, de ce să-l suspendăm acum pe Edi Iordănescu? Eu n-am văzut să se comporte urât în această seară. Omul s-a bucurat, dăduse gol echipa lui, e normal să fie euforic, dar doar pentru atât îl elimini?"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

 

"Arbitrii şi-au făcut o obişnuinţă să mă elimine. E un abuz la adresa mea. De aici încolo, când voi mai sta pe bancă, îmi voi pune cătuşe la mâini, ca să nu mă mai acuze arbitrii că aplaud ironic. Alţii fac varză arbitrajele, dar de eliminat numai Iordănescu e eliminat, sunt bun de dat exemplu?" Edi Iordănescu

Steaua și Pandurii se vor duela duminică, 3 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Martie 2016, 17:59
Postat de dogbv pe 21 Martie 2016, 13:47

FIX inaintea meciului cu sTeaua! Ca sa vezi ca se extinde stelita cronica si in oltenia... Se cere carantina!

ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa ti mearga mintea,tu nu vezi ca se fac jocurile astrei,super ajutate de arbitri,comisii cu sumudica,etc??oricum cu toti arbitrii din lumea daca steaua bate tot pana la final e campioana

444001919101397
Florean Andrei  •  21 Martie 2016, 14:15

Putreda FRf a făcut ceva unic. l-a suspendat pe Şumudică două luni, la vară, când campionatul e terminat, în loc de 2 ani suspendare. Hâd pute această FRF!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Martie 2016, 14:07
Postat de dogbv pe 21 Martie 2016, 13:47

FIX inaintea meciului cu sTeaua! Ca sa vezi ca se extinde stelita cronica si in oltenia... Se cere carantina!

Da ma, "ne-ai prins". Noi l-am suspendat pe Iedii Iordanescu. Esti foarte istet. Banuiesc ca esti un geniu ceva, un inventator renumit, omul care a vindecat toate bolile umanitatii, a sters saracia pe mapamond si a adus pacea mondiala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează