FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

Elias Charalambous, discuție decisivă cu Gigi Becali: „O să-i dea două milioane!”

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 07:51 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 09:47

Elias Charalambous (42 de ani) este la un pas să devină campion cu FCSB. După 2-0 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a vorbit despre viitorul antrenorului cipriot.

Numit pe banca roș-albaștrilor pe 30 martie 2023, Charalambous va rămâne fără contract la finalul sezonului. Gigi Becali vrea să-i prelungească înțelegerea și e sigur că cipriotul va avea oferte pe bani mulți. Dar a dezvăluit că acesta ar fi gata să le refuze.

Ofertă în direct pentru un titular de la FCSB: „Ăsta e salariul!”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Ofertă în direct pentru un titular de la FCSB: „Ăsta e salariul!”

Elias Charalambous, gata să continue la FCSB. Dezvăluirile lui Gigi Becali

„Sunt nebun? Cum adică să schimb antrenorul? Dar dacă cineva îi dă două milioane lui Charalambous, din Arabia, ce pot să fac?

Mi-a plăcut ceva enorm de mult. Eram cu Mihai Stoica, el traducea. Și i-am zis că la vară o să-i dea arabii două milioane de euro. El a spus «Și dacă dau, ce? Ce spune Gigi, aia fac. Eu fac ascultare».

Vorbim de chestii duhovnicești, de ascultare. Adică, «Ce zici tu, aia fac». Adică ascultare de duhovnic. A vorbit despre mine ca despre un duhovnic. M-a uns pe inimă. «Dacă el spune să merg, merg. Dacă el spune să stau, stau» ”, a declarat Gigi Becali la PrimaSport.

În primul rând, trebuie să-i felicit pe jucători, pentru atitudinea lor, în special din prima repriză. Au făcut meciul mai ușor. Asta a făcut diferența. Sunt foarte fericit pentru ei. Muncesc zi de zi și nu e ușor. Am luat cele trei puncte și ne continuăm munca.

Am spus de la început că indiferent de rezultat, titlul se va decide doar atunci când vom fi campioni matematic. Mai sunt 21 de puncte, o luăm pas cu pas. De luni ne pregătim pentru următorul meci, care va fi foarte greu. Noi avem un vestiar foarte bun, avem băieți cu caracter. Iar asta face diferența. Băieții muncesc împreună și sunt alături unii de alții. Asta face diferența. Caracterul lor face diferența.

– Elias Charalambous

VIDEO. Cum s-au bucurat jucătorii de la FCSB după 2-0 cu CSU Craiova

Citește mai multe știri din Superligă:

Becali: „Am bufnit în plâns la golul doi” » N-a putut trece însă cu vederea prestația unui titular: „Niciodată n-a fost așa slab!”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Becali: „Am bufnit în plâns la golul doi” » N-a putut trece însă cu vederea prestația unui titular: „Niciodată n-a fost așa slab!”
Darius Olaru, replică după criticile lui Gigi Becali: „De ce nu a făcut asta?”
FCSB - CSU Craiova 2-0
Darius Olaru, replică după criticile lui Gigi Becali: „De ce nu a făcut asta?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
je____
je____  •  08 Aprilie 2024, 12:46

Sclavul perfect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează