FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Mititelu, acord cu noul antrenor! Când semnează contractul cu FCU Craiova

Adrian Mititelu ar fi ajuns la un acord cu Emil Săndoi / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Adrian Mititelu ar fi ajuns la un acord cu Emil Săndoi / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 20:00 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 20:44

Adrian Mititelu ar fi ajuns la un acord cu noul antrenor! Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Emil Săndoi e numele ales de familia Mititelu pentru banca lui FCU Craiova. Celelalte variante au picat rând pe rând, iar patronul lui FCU s-a orientat spre un oltean get-beget. 

Miercuri sau joi, cel târziu, fostul selecționer al naționalei U21 ar urma să semneze cu „juveții”, transmit surse autorizate. Săndoi, 58 de ani, e în Craiova în acest moment, unde a pus la punct cu patronul echipei ultimele detalii contractuale.

Săndoi n-a fost primul pe listă, redevenind o pistă de actualitate după ce alți tehnicieni au refuzat pretențiile de tot felul ale lui Mititelu. GSP anunțase încă de zilele trecute că „bătălia” finală pentru banca lui FCU se va da între Săndoi și Marius Măldărășanu.  

FCU Craiova nu mai are galerie » Reportaj de la stadion: cum e atmosfera la meciurile de acasă, ce spun suporterii care au rămas fideli
FCU CRAIOVA
FCU Craiova nu mai are galerie » Reportaj de la stadion: cum e atmosfera la meciurile de acasă, ce spun suporterii care au rămas fideli

Emil Săndoi s-a înțeles cu FCU Craiova! Fostul selecționer va deveni noul antrenor al lui FCU Craiova

După ce negocierile cu Marius Șumudică, aproape tranșate la un moment dat, s-au transformat într-o răfuială în toată regula între Mititelu și tehnician, finanțatorul lui FCU Craiova a tot tergiversat numirea unui antrenor. Mititelu l-a păstrat pe Dan Vasilică pe bancă și pentru meciul cu Farul, câștigat de olteni într-o manieră neverosimilă, 4-0, însă lucrurile se vor schimba în cel mai scurt timp.

Boss-ul din Bănie a ajuns la un acord cu Emil Săndoi, după ce părțile mai purtaseră tratative și în urmă cu câteva săptămâni. E o chestiune de zile până când fostul mare jucător al Craiovei Maxima își va pune semnătura pe contract.

În afară de România U21, Săndoi a mai antrenat la Pandurii, FC Vaslui, CSU Craiova, Chiajna, FC Argeș și Chindia. Pe târgovișteni i-a salvat la limită de la retrogradare în 2022, după un „baraj” contra Chiajnei. El va debuta pe banca lui FCU într-un derby, confruntarea orgoliilor cu Dinamo de după reluarea campionatului. 

Cum îl vor primi suporterii pe Săndoi? 

Dacă nimic neprevăzut nu se va petrece în orele următoare, Săndoi va deveni noul antrenor al echipei și va ajunge să colaboreze în premieră cu Adrian Mititelu. Tehnicianul a petrecut doi ani la rivala CSU Craiova, între 2014 și 2016, fix în perioada în care echipa lui Mihai Rotaru își consolida locul în prima divizie.

Mititelu, acord cu noul antrenor! Când semnează contractul cu FCU Craiova
Emil Săndoi, în perioada în care o pregătea pe CSU Craiova / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

FCU Craiova nu mai are parte de aportul unei galerii organizate, după ce ultrașii din Peluza Sud '97 și-au anunțat suspendarea activității, însă chiar și suporterii de la tribună, microbiștii obișinuiți, îl percep pe Săndoi ca pe-un om de-ai lui Mihai Rotaru, parte din „calupul” de glorii care s-au dezis de Mititelu după dezafiliere. 

Adrian Mititelu Jr. anunțase încă de duminică: „Vom numi un antrenor zilele următoare”

Citește și alte știri despre FCU Craiova:

OFICIAL FRF a aprobat schimbarea denumirii » Cum se numește acum FCU Craiova

VIDEO FCU Craiova nu mai are galerie » Reportaj de la stadion: cum e atmosfera la meciurile de acasă, ce spun suporterii care au rămas fideli

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
dinamo100
dinamo100  •  06 Septembrie 2023, 13:33

Sandoi cu Mititelu mi se pare ca nuca-n perete. Probabil e o stire falsa. Cred ca singurul care se preteaza la stilul Mititelu este Napoli.

popescu222
popescu222  •  06 Septembrie 2023, 12:48
Postat de Shogun01 pe 06 Septembrie 2023, 08:38

este o gluma de stire

E o stire gsp, ceea ce inseamna exact ce ai zis tu. De altfel, Sandoi a infirmat deja.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  06 Septembrie 2023, 11:10
Postat de Adixtz pe 05 Septembrie 2023, 21:20

Cel mai pertinent comentariu! La nationala u21 colcăia de câți clonati erau convocati de acest Emil Sandoi . Toate nulitatile convocate: Markovici, Bairam etc. In Mititelu Jr. am mai multa incredere . Pare mai lucid! Sper sa nu faca aceasta greșeală!

Vine Napoli a sosit azi noapte in Craiova Forza Stiinta

Vezi toate comentariile (32)
Comentează