FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHINDIA 0-0

Pe cine a remarcat Emil Săndoi în Sepsi - Chindia: „Avea doar câteva minute jucate”

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi în remiza cu Sepsi, scor 0-0. +31   FOTO
Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi în remiza cu Sepsi, scor 0-0.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 17:39 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 17:39

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi în remiza cu Sepsi, scor 0-0. 

Sepsi, „campioana egalurilor” în Liga 1! Cum arată clasamentul după remiza cu Chindia
Sepsi - Chindia 0-0
Sepsi, „campioana egalurilor” în Liga 1! Cum arată clasamentul după remiza cu Chindia

Emil Săndoi l-a remarcat pe mijlocașul Alexandru Jipa (20 de ani), aflat la primul primul meci ca titular în Liga 1. Antrenorul Chindiei se declară mulțumit de faptul că jucătorii lui au depășit momentul dificil de runda trecută, când au pierdut două puncte în fața Rapidului, din cauza unei erori flagrante de arbitraj. 

Emil Săndoi, după Sepsi - Chindia 0- 0

„E un rezultat care mă mulțumește, ținând cont de frustrarea din ultima perioadă. Dacă luăm valoarea individuală a jucătorilor, Sepsi e una dintre cele mai bune echipe din campionat. Noi, cu excepția lui Stoian, am avut numai copii pe bancă, sub 21 de ani. 

Și Jipa avea doar câteva minute până astăzi, evoluase doar în campionatele de juniori. Este unul dintre remarcații mei. Îi felicit pe băieți că au reușit să treacă peste o săptămână grea. S-au capacitat la maxim, au fost și unele greșeli copilărești, la ultima fază puteam primi gol dintr-o greșeală pe care o vezi doar în campionatele republicane de juniori. 

Avem un program greu și în continuare, urmează și meciul din Cupă, tot cu Sepsi. Dar revin câțiva jucători”, a spus Emil Săndoi, conform Look Sport. 

Pe cine a remarcat Emil Săndoi în Sepsi - Chindia: „Avea doar câteva minute jucate”
Alexandru Jipa, jucătorul remarcat de Emil Săndoi

VIDEO Emil Săndoi: „Suntem un popor indisciplinat, trebuie să respectăm cu strictețe regulile!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

OFICIAL Ora de start a derby-ului CS Universitatea Craiova - FCSB a fost modificată! Ce se întâmplă cu spectatorii

Toni Petrea, gata să-l scoată pe Laurențiu Reghecampf din lupta pentru titlu: „Sper să pot specula anumite lucruri care nu le funcționează”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
100000817723311
Dan Olteanul  •  28 Noiembrie 2021, 09:29

domnul antrenor , jocul echipei dumneavoastra va place ? pe bune ? pt cine jucati ? nimereala nimereala , bufa bufa , daca erati in liga 3 va zbateati rau de tot , nu va mai plangeti ca sunteti furat, asa e ca mai si va ciupesc smecherii dumneavoastra daca erati suporter al echipei veneai sa vezi o echipa care leaga 2-3 pase si pe urma ura si la gara ? aaa ati nimerit-o cu rapid ca si aia sunt ....dar macar au 2-3 jucatori. , dc sa ma uit la un meci al echipei dumneavoastra doar ca sa sa vad ce ? nu atac nu conceptie , nu nimic FOTBAL aveti cel mai urat joc din prima liga , orice echipa mai inceraca cate ceva fotbal , dumneavoastra NIMIC, respect pt cariera dumneavoastra ca fost fotbalist , p.s ne miram ca nu avem nationala , aveti un nume de la echipa dumneavoastra ????? NU ...atunci..gura mica ...si aveti grija sa nu prindeti vreo 3-4 meciuri cu furaciuni sau din ata ca sunteti pe goana pe urma , succes...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close