FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Englezii confirmă: "Chelsea se interesează de Stanciu" » Cât e dispus să plătească Abramovici pentru mijlocaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 12:10

Jurnaliștii englezi de la Mirror confirmă interesul lui Chelsea pentru Nicolae Stanciu și anunță suma pe care e dispus Abramovici s-o plătească în schimbul stelistului.

Sursa citată notează că Chelsea se pregătește să-i pună 6 milioane de lire sterline, aproximativ 7 milioane de euro, lui Gigi Becali pe masă pentru mijlocașul de 23 de ani.

Totuși, patronul Stelei a anunțat după meciul retur cu Sparta Praga, în care Stanciu a marcat două goluri, că fotbalistul nu e de vânzare în acest moment, omul de afaceri așteptând, cel mai probabil, calificarea în grupele UCL.

Pe lângă Stanciu, Antonio Conte se pregătește să transfere alți jucători cu nume precum Morata și Lukaku.

10 e nota
primită de Stanciu în Gazeta Sporturilor după victoria Stelei în fața Spartei, 2-0, ambele reușite fiind marcat de el

Duckadam, președintele de onoare al Stelei, a anunțat ieri că suma pe care Becali o are în minte pentru a se despărți de vedeta roș-albaștrilor este de 10 milioane de euro. Asta l-ar face pe Nicolae Stanciu cel mai bine vândut român din istorie, întrecându-l pe Vlad Chiricheș, care a plecat la Tottenham, tot de la Steaua, pe 8 milioane de euro.

mirror

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
amicu
amicu  •  06 August 2016, 00:25
Postat de khal_37 pe 05 August 2016, 14:10

Vad ca Steaua va da cosmaruri, crapa fierea in voi ca Steaua a trecut in turul doi in UCL acumuland si 4 puncte. In schimb, ,,campioana'' ROManiei si a ,,interesului nationa'' a parasit competita cu coada intre picioare, umilita si pe usa din dos...voi va bateti capul si incercati sa contraziceti faptele, dar uitati un lucru, faptele se combat prin fapte, nu prin vorbe. Asa ca sopr pe mai departe la ,,bla bla'' si caterinca ieftina, intre timp, Steaua o va infrunta pe Chealsea si tot in UCL iar Arena Nationala va fi arhiplina din nou, si doar cand joaca Steaua, restul sunt povesti de adormit copii mici.

esti departe de realitate. In primul rand nu joaca Steaua ci FCSB, in al doilea rand nu cu Chelsea si in ultimul rand, FCSBistii vor umple tribunele doar la meciul asta, ca in rest vor uita de echipa si nu isi vor misca fundurile la meciurile cu Voluntari, Chiajna sau Iasi.

amicu
amicu  •  06 August 2016, 00:23
Postat de bakunin pe 05 August 2016, 13:30

Asa ca nu-i mare lucru de capul lui? :)))) Chiar si golurile astea sunt date din intamplare; inchide ochii si da in cotofana :))) Sincer, mai mult decat goluriel si prestatiile lui Stanciu ma bucura frustrarile pe care vi le provoaca; sunt fascinat sa vad cati *** au fost distrusi psihic de Magica Steaua :)

acum realizez ca in meciul cu Albania dadea "cotofana"in tribuna intentionat.

amicu
amicu  •  05 August 2016, 19:59

Mare scula si asta, la Euro la meciul cu Albania trimitea toate mingile in tribuna. Se poate duce oriunde, o sa frece banca si dula un an pleaca imprumutat. Degeaba are talent daca n-are mentalitate de invingator.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează