FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Eric amână revenirea oficială » Ce se întâmplă cu fotbalistul brazilian + Echipele probabile la Viitorul - CSU Craiova

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 12:26

Eric de Oliveira, mijlocașul brazilian al Viitorului, nu va juca în această seară cu CSU Craiova din cauza unor probleme musculare. Partida începe la ora 20:00 și e în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Revenit la Viitorul după un an petrecut în Qatar, Eric ratează meciul cu CSU Craiova, programat în această seara, de la ora 20.00, pe stadionul Central din Ovidiu, din cauza unor probleme musculare.

„Eric are o problemă la gambă și nu va face parte din lotul pentru acest meci”, a anunțat managerul tehnic al constănțenilor, Gică Hagi.

Pe lângă mijlocașul brazilian, de la Viitorul va lipsi și Denis Drăguș, suspendat. În schimb, dintre cei veniți în această iarnă, cele mai mari șanse de a prinde un loc de titular le au fundașul olandez Bas Kuipers și atacantul brazilian Rivaldinho.

“Bas arată bine, era și mai pregătit decât ceilalți care au venit în această iarnă. Toți sunt la început, vedem cum ne pot ajuta pentru acest meci, cine poate intra pe teren, cine va rămâne pe bancă.

Junior și Tîrcoveanu încă nu sunt sută la sută fizic, Calcan și Bas începuseră deja pregătirea la echipele lor când i-am luat. Băluță a fost și el plecat, a lipsit două zile în această săptămână. În mare parte știu echipa, dar urmează să mă decis după ultimul antrenament”, a explicat Hagi.

Echipele probabile:

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Țîru, Kuipers, De Nooijer - Artean, Băluță, Houri - I. Hagi, Rivaldinho, Vînă

CSU Craiova: Pigliacelli - Martici, Donkor, T. Ferreira, Bancu - Bărbuț, Mateiu, Cicâldău, Mihăilă - A. Cristea, Koljici

Citește și:

Hagi, laude pentru Devis Mangia înainte de meciul direct: „Înțelege foarte bine” » Ce zice de olteni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  03 Februarie 2019, 18:14

Parca cele doua echipe stau cam rau la capitotul loturi de jucatori. La Craiova aducerea lui Fortes,nu umple golul lasat de Mitrita,si nu s-a reusit aducerea unui fundas central care sa dea siguranta echipei.

thebluestlion
thebluestlion  •  03 Februarie 2019, 15:21

Nu cred că joacă cu Thiago și Donkor, cu cu Kelic + unul din ei. Cei doi subt scunzi și dezastru la jocul aerian

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close