FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

OFICIAL Eric de Oliveira a plecat de la Voluntari » Ce urmează pentru mijlocașul brazilian

Eric la FC Voluntari
Eric la FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 15:08 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 15:42

FC Voluntari a anunțat că s-a despărțit pe cale amiabilă de Eric de Oliveira, mijlocașul brazilian în vârstă de 35 de ani.

Așa cum GSP.ro a anunțat la finalul anului 2020, oficialii echipei ilfovene au decis să renunțe la serviciile lui Eric, devenit în perioada petrecută la Voluntari cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 66 de reușite.

Ajuns la Voluntari în urmă cu un an, Eric a adunat 17 de partide în tricoul ilfovenilor și a marcat două goluri. FC Voluntari a fost al 4-lea club din România pentru care brazilianul a evoluat, după Gaz Metan, Pandurii Tg. Jiu și Viitorul.

Eric de Oliveira, în Liga 2?

Principalul factor care i-a îndemnat pe ilfoveni să renunțe la brazilian este situația medicală a acestuia. Eric s-a operat în urmă cu aproximativ trei săptămâni de varice și va fi nevoit să stea pe margine până cel puțin în februarie, când i s-ar permite să revină la antrenamente. Deci, până în martie are șanse foarte reduse pentru a juca din nou

S-ar fi ajuns la 4 luni în care sud-americanul n-ar avea meci disputat fiindcă ultima lui apariție pe teren a fost tocmai pe 7 noiembrie. Ulterior, el a avut și coronavirus, după care a acuzat probleme din cauza cărora a ajuns pe masa de operație.

Eric mai avea contract cu FC Voluntari până la finalul actualului campionat, a împlinit deja 35 de ani și e foarte puțin probabil să mai poată găsi un angajament în prima ligă, mai ales că și randamentul său în acest sezon a fost modest: în cele 7 meciuri la Voluntari nu a marcat nici măcar o dată. El speră însă să-şi continue cariera în Liga a doua, care se va relua pe 20 februarie.

Topul marcatorilor străini în Liga 1

1. Eric66 goluri
2. Wesley64
3. Gnohere58
4. Golubovic55
5. Kapetanos48

VIDEO. Sărăcia în care a crescut Eric: „Luam o Cola, beam fiecare câte un pic”. Ce a făcut cu primii bani: „Era visul meu, nu mai mâncasem”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Motivul real pentru care Edi Iordănescu nu vrea să-i dea replica lui Gigi Becali, deși acesta l-a atacat constant în ultimele săptămâni

Azi poate fi ziua decisivă pentru transferul lui Haruț la FCSB! Cât oferă Becali + ce spune Iftime: „Suntem mai puțin înțeleși ca joi seară”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează