LIGA 1  ·  BRAZILIA

Eric, dezvăluiri frapante: „Am fost tentat să mă droghez!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 14:00

Eric, mijlocaș de 34 de ani, a lăsat-o pe Viitorul în această iarnă și a semnat cu FC Voluntari doar cu gândul să ajungă cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1.

Eric a vorbit de-a lungul anilor despre viața sa grea din Brazilia și situațiile incredibile pe care le-a văzut pe teren și în afara lui.

Eric de Oliveira: „Tata m-a părăsit la 8 luni, a recunoscut apoi că îi pare rău”

„Eu am trăit fără tată de la vârsta de 8 luni! M-a lăsat de izbelişte, m-a părăsit, iar eu a trebuit să cresc alături de mama, care de cele mai multe ori a fost ca un tată pentru mine. A trebuit să mă îndrume în viaţă, să trecem peste momente cumplite, dar ne-am descurcat. Pe tata l-am mai văzut o singură dată, când aveam 15 ani. Acum câțiva ani m-am dus să-l caut în Brazilia, ca să-i prezint familia mea. L-am găsit şi-a fost un moment în care a recunoscut că-i pare rău pentru ce-a pierdut!”.

Eric de Oliveira: „Am fost ispitit să mă droghez”

„Niciodată în cariera mea nu m-aş droga sau dopa, chiar dacă am avut în Brazilia colegi care făceau asta. Am fost tentat de ei să mă droghez şi eu, dar niciodată nu am acceptat asta! Ştiam despre ce e vorba, pentru că mama mă învăţase de mic că e un lucru interzis. În plus, vedeam la televizor astfel de lucruri. Am avut colegi care foloseau drogurile şi încercau să dea la prieteni, dar eu ştiam că e un lucru rău”, a spus Eric.

Citește și:Tatăl fetiței moarte în accidentul din cartierul Andronache: „Nu a pierdut controlul.„ Ce spune bărbatul că s-ar fi întâmplat
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2
Concordia Chiajna - U Craiova 1948
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Serie A
Lazio - Torino
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, Cupa României
Chindia - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Spezia
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:45 Handbal M
Tatran Presov - Dinamo
Digi 4
Program TV complet
Liga 1