FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Lincar a prins curaj: „Îmi pare rău că nu am marcat mai mult!”

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, și-a felicitat elevii pentru curajul de care au dat dovadă pe Arena Națională. +34   FOTO
FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, și-a felicitat elevii pentru curajul de care au dat dovadă pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 00:51 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 00:56

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, și-a felicitat elevii pentru curajul de care au dat dovadă pe Arena Națională. 

Erik Lincar a fost lăudat de Dumitru Dragomir și de Basarab Panduru. Antrenorul clujenilor a dezvăluit câteva dintre ideile prin care a dejucat planul vicecampioanei.

Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj
FCSB - U Cluj 1-1
Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj

Erik Lincar, după FCSB - U Cluj 1-1

„În general, îmi place fotbalul curajos. Noi am mai avut experiența derby-ului cu Dinamo și azi am folosit 9 jucători de la acel meci. Au intrat în plus doar Chipciu și Bălan și ne-am descurcat destul de bine.

Sincer, îmi pare rău că nu am marcat mai mult, ați văzut că se putea. Îmi pare rău de greșeala aia la penalty, dar asta e, învață și el.

Până la urmă, e jumătate de punct, pentru că se vor împărți. Ne așteaptă un joc complicat din nou, cu cei de la Craiova, dar pentru mine e important să am un reper, trebuie să luptăm în continuare și să câștigăm cât mai multe puncte. 

Până la urmă, cred că astăzi a fost în avantajul nostru și lipsa lui Radunovic, dar știu că ei aveau probleme la partea defensivă și noi am încercat să profităm. Îi felicit pentru efort, le-am spus că trebuie să alergăm mai mult. De aceea am și avut acest rezultat”, a spus Erik Lincar, la Orange Sport. 

Erik Lincar: „Nu mă așteptam să am așa emoții cu VAR”

E foarte greu (n.r: cu VAR-ul), nu mă așteptam să am așa emoții, cu asemenea situații în joc. Și noi am avut în prima repriză acea situație, când FCSB a marcat, a fost ofsaid. 

Am văzut, în același timp, și hențul lui Chipciu. Asta ajută, dar noi trăim cu mari emoții pe bancă. Săptămâna trecută au venit cei de la CCA și ne-au explicat când intervine VAR-ul.

În prima repriză, Chipciu a fost faultat, trebuia să se dea fault și VAR-ul nu a întervenit, deci intervine doar în momentele foarte importante”, a spus Lincar. 

Cu siguranță, am adus jucători cu valoare de la Liga 1, de la echipe care au jucat în play-off în sezonul trecut. Ei înțeleg ce doresc eu de la ei, vreau să am omogenitate. Am jucători foarte puternici, aștept ca aceștia să intre în echipă și să joace la fel de bine ca cei din vechea gardă. Ați văzut că echipele sunt puternice, au făcut multe transferuri bune, va fi un sezon foarte echilibrat în Liga 1
- Erik Lincar

VIDEO Florin Tănase trage un semnal de alarmă, după 1-1 cu U Cluj: „Dacă jucăm așa, ne va fi foarte greu în Conference League”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Gigi Becali a pornit în căutarea atacantului: „Mai mult de 500.000 de euro nu dau pe el”

Gică Hagi, după debutul victorios din noul sezon: „Așa e comportamentul meu, trăiesc la maximum!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
icostin66
icostin66  •  18 Iulie 2022, 07:17

Am scapat din mana o victorie pe care o meritam... Am avut mai multe situatii si faze de gol decat fcfcsb-ul, lucru de neimaginat inaintea meciului. M-a impresionat ''echipa'', pe care aseara am vazut-o prima data dupa venirea celor 9 jucatori noi. Mandru ca sunt ''U''-ist! P.S. Dupa cum afirmam zilele trecute, ''U'' are cel mai frumos echipament dintre toate echipele Ligii I...:)

vasileroaita
vasileroaita  •  18 Iulie 2022, 06:31

Clujenii ar trebui să rămână cu picioarele pe pământ. Să nu facă nuntă după acest meci. Că nu ai mereu norocul să joci cu un adversar atât de slab ca FCSB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează