FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CFR CLUJ 0-0

Eroul Dunării Călărași din egalul cu CFR Cluj nu uită și nu iartă: "Eu am tăcut până la un punct!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 20:02

Cătălin Straton a fost cel mai bun fotbalist în egalul scos de Dunărea Călărași, scor 0-0, contra lui CFR Cluj. 

"Cred că Dumnezeu ne-a răsplătit munca depusă la antrenament. Un punct cu CFR Cluj e mai mult decât suficient. Fizic ne simțim bine. Psihic a fost o încărcătură mare în aceste prime două etape. Viitorul și CFR sunt două echipe total diferite, printre cele mai bune din Liga 1. Sper să aibă succes în Europa.

Gazonul a fost foarte bun la cât a plouat. Nu e mai rău decât în altă parte. Aici au jucat și ei. Noi nu avem nimic de pierdut. Dacă luam 0 puncte, toți spuneau că e ceva normal. Sper să prindem încredere după aceste două rezultate", a declarat Straton la Look TV.

Vrea banii de la Timișoara

ACS Poli Timișoara are probleme mari din punct de vedere financiar. Fotbaliștii care au evoluat sezonul trecut la bănățeni au în continuare de primit sume importante de bani. 

"Îmi pare rău pentru cei de la Timișoara. Acolo sunt prietenii mei, frații mei. Eu am tăcut până la un punct, dar sper să se ia niște decizii. Avem și noi familii, e greu să trăim 6 luni fără bani. Timișoara e un oraș foarte potent financiar, dar nu știu ce se întâmplă acolo", a adăugat Straton.

Vezi și: FOTO Înecați de Dunărea » Nou promovata lui Dan Alexa adună 4 puncte în două meciuri și rămâne fără gol primit și după meciul cu CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
merace
merace  •  28 Iulie 2018, 22:02

Titlul e jalnic. In articol, eroul de la Calarasi se plange de salariile neprimite de la Timisoara...

sexilian
sexilian  •  28 Iulie 2018, 21:38

STRATON A FOST MAGNIFIC,LA MAI MULTE MECIURI FANTASTICE...........

sexilian
sexilian  •  28 Iulie 2018, 21:35

DAN ALEXA dupa ce s-a *** pe ultimile doua campioane e SUPERMESERIAS ,urmeaza sa convinga si cu *** si te pomenesti ca se v-a bate la cupe europene,bafta CHIRURGULE..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează