FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 1-0

Eroul lui Sepsi, luat prin surprindere de victoria cu Viitorul: "Nici noi nu ne așteptam. Bine că a anulat arbitrul golul lor!"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 20:28

Attila Hadnagy, veteranul de 36 de ani al celor de la Sepsi, a fost eroul echipei sale în meciul cu Viitorul, reușind golul victoriei din prelungiri. 

"A fost un meci foarte greu pe temperatura asta. S-a văzut că adversarul a fost obosit, dar cele trei puncte sunt tot ce contează. Sincer, scopul nostru a fost să facem un meci bun cu Viitorul. Suntem bucuroși, dar nu credeam că putem câștiga. Noi ne mulțumeam și cu egalul, ne gândeam că așa se va termina.

Nu știam că Viitorul a avut gol valabil. Bine că s-a întâmplat așa și a ridicat arbitrul fanionul! Avem șase puncte după patru etape, eram mulțumiți și cu trei-patru puncte. Suntem pe drumul cel bun și asta contează", a declarat Hadnagy, la TV Dolce Sport. 

"E un sentiment plăcut, mai ales că veneam după înfrângerea cu 1-5. Bucuria e cu atât mai mare cu cât victoria vine în fața campioanei. Am fost mai organizați, mai responsabili, nu am mai făcut greșeli, iar rezultatul se vede. Viitorul a avut mai multe ocazii, dar și noi am avut ceva șanse" Valentin Suciu, antrenor Sepsi

"Nici nouă nu ne vine să credem că am reușit să învingem. Îmi pare rău pentru fratele meu Ovidiu care joacă la Viitorul, dar sunt sigur că se bucură enorm pentru mine.  Abia aștept următorul meci, pe care sper să-l câștigăm și să confirmăm forma bună" Claudiu Herea, Sepsi

Citește aici cronica partidei Viitorul - Sepsi 1-0 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  06 August 2017, 09:00

Hadnagy nu a fost luat prin surprindere, ci este modest ! Nu este un MMstoica stelistul !! Ne caracterizeaza modestia,corectitudinea si bunul simt,cea ce este baza sportivitatii !!!

tihi
tihi  •  06 August 2017, 08:57

Felicitari SEPSI OSK!!! Gratulálunk !!! Regele a fost detronat !! Asa este si in istorie asa este si in sport !! Unii pleca altii vin. Fotbalul in secuime revine si revine cu forta !! Nu fiti invidiosi !! Sansele sint egale in fata tuturor echipelor,cei buni castiga,poate au si norocul de partea lor,iar ceilalti raman la coada. Avem doua echipe de fanion : SEPSI SIC si SEPSI OSK !! Fiti mandrii de aceste echipe,care aduc plusvaloare in sportul romanesc !! Bravo fetelor,bravo baieti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close