FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - SEPSI 1-0

Eugen Neagoe nu își iartă elevii după eșecul cu Hermannstadt, scor 0-1: "Asta nu e o scuză! Au fost mai inteligenți sibienii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 20:10

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, nu înțelege lipsa de reacție a jucătorilor săi după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 0-1.

"Jucătorii mei știau clar ce aveau de făcut, și-au pierdut oamenii din marcaj și asta e. S-a întâmplat. Au fost mai inteligenți cei de la Sibiu. Puteam să mai primi goluri. Am pierdut foarte multe dueluri 1 contra 1.

Nu este ușor să ai 5 jucători noi pe teren, dar asta nu este o scuză. Nici terenul, nici lotul nu sunt o scuză. Ne asumăm. Eu vreau să arătăm mai bine decât sezonul trecut. Asta este situația. Hermannstadt este o echipă frumoasă. Au muncit foarte mult astăzi", a declarat Neagoe la TV Digi Sport 1.

"Am ales Sepsi pentru că aici e un proiect serios, oameni serioși. Chiar mi-am dorit să ajung aici. Vom lua fiecare meci parte în parte. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova"Istvan Fulop

 Vezi și: VIDEO Victorie în exil! FC Hermannstadt este liderul provizoriu al Ligii 1, după victoria în fața celor de la Sepsi OSK

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează