FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCU CRAIOVA 1-1

Eugen Neagoe continuă războiul cu VAR: „Am avut gol valabil, dar pe noi nu ne ajută sistemul ăsta”

FOTO: Facebook @FCUCluj
FOTO: Facebook @FCUCluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2022 00:06 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2022 00:15

Universitatea Cluj și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 9 din Liga 1. Eugen Neagoe (55 de ani) crede că formația lui ar fi meritat victoria.

Neagoe l-a introdus pe Alexandru Boiciuc în minutul 55, în locul lui Adrian Bălan. Vârful moldovean a rezistat pe teren doar până în minutul 83. Antrenorul clujenilor a explicat: „M-a supărat Boiciuc astăzi, așteptam mai multe de la el. Când l-am introdus în locul lui Bălan voiam mai multe. Bălan era obosit. Am sperat ca prin introducerea lui Boiciuc să avem o forță mai mare în atac. Din păcate pentru noi, dar și pentru el, nu a fost așa”.

Croitoru anunță un nou transfer la FCU Craiova: „Acum se lucrează”
U CLUJ - FCU CRAIOVA 1-1
Croitoru anunță un nou transfer la FCU Craiova: „Acum se lucrează”

Eugen Neagoe, după U Cluj - FCU Craiova 1-1

Neagoe susține că echipa sa a avut și un gol valabil nevalidat. Faza petrecută în minutul 9 a fost însă una imposibilă și pentru arbitrii din camera VAR. Nu s-a putut stabili cu certitudine dacă mingea reluată de Filip a trecut sau nu de linia porții, însă tehnicianul „șepcilor roșii” consideră că arbitrul ar fi trebuit să acorde golul.

Eugen Neagoe continuă războiul cu VAR: „Am avut gol valabil, dar pe noi nu ne ajută sistemul ăsta”
U Cluj - FCU Craiova | În minutul 9, ardelenii au avut o ocazie uriașă și au cerut gol la o fază imposibilă inclusiv pentru arbitrii din cabina VAR.

„Nu trebuie să ne mulțumească rezultatul. După tot ce s-a întâmplat, trebuia să câștigăm acest joc. Erau foarte importante cele trei puncte, chiar dacă am întâlnit o echipă bună. 

Am făcut o primă repriză aproape perfectă. I-am sufocat, i-am ținut doar în terenul lor, ne-am creat multe ocazii. Cred că am mai marcat și un gol, dar VAR-ul nu ne ajută iar. Eu așa am văzut acum în cabină. Dacă așa au hotărât cei din camera VAR, asta este. Nici nu vreau să devin plictisitor și să spun după fiecare joc. Vreau să îmi văd de echipa mea, de munca pe care trebuie să o facem împreună. În partea secundă lucrurile s-au echilibrat.

I-am felicitat pe băieți, au făcut un efort formidabil. Nu mă plâng, chiar dacă am avut trei jocuri într-o săptămână. Îi felicit și pe suporterii noștri. Au făcut iar o deplasare pentru noi. Îi felicit și pe suporterii de la Craiova”, a spus Eugen Neagoe, la Orange Sport. 

VIDEO Fază de CNN în U Cluj - FCU Craiova! La FIFA se spărgea joystickul: 4 ratări INCREDIBILE în 5 secunde

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Blănaru, surprins pe telefon în timpul meciului Sepsi - Mioveni: „Mi se pare foarte grav!”

EXCLUSIV // VIDEO Invitat la „Profu' de Sport”, șeful eAD a apărat VAR-ul din Liga 1: „Second-hand?! Nu există așa ceva! Nu am cumpărat un sistem făcut pe vapor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
deal1
deal1  •  03 Septembrie 2022, 12:37

neaGOE da vina pe oricine si orice pentru ne(realizarile) echipei sale.pe oriunde a trecut MARELE antrenor s=a ridicat un nor de praf. o sa retrogradeze si U cum au retrogradat si alte echipe pe unde a trecut MARELE ....

boribgue
boribgue  •  03 Septembrie 2022, 10:44

Ce tupeu pe antrenorii astia... La fiecare meci sunt de vina arbotrii, VAR, dar niciodata ei. Faptul ca antreneaza niste ajutori de bucatar, ca nu exista idee de joc, ca nu vezi viteza, ca te ia somnul pur si simplu, e vina oricui, mai putin a acestor antrenori care ar fi la Real Madrid daca n-ar fi aici...

boribgue
boribgue  •  03 Septembrie 2022, 10:41
Postat de corectu pe 03 Septembrie 2022, 07:59

Ce VAR e ăsta care nu poate spune dacă mingea a trecut linia porții sau nu.

Pai e VAR, boss, nu goal line technology. Cauta pe net ce e glt si mai vorbim...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează