FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV A încercat să-i fure! Mașinațiunile puse la cale de Anamaria Prodan cu doi titulari! Situație tensionată în culisele Stelei :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 09:14

Gazeta Sporturilor de sâmbătă scrie că Anamaria Prodan le-a propus lui Boldrin și De Amorim să semneze contracte de impresariat cu ea, dar a fost refuzată de fotbaliști!

Situația tensionată de la Steaua continuă și în culise! Sursele ziarului au dezvăluit că în urmă cu o săptămână, Anamaria Prodan, soția antrenorului echipei, i-a sunat pe Fernando Boldrin și William de Amorim. "Ana le-a propus direct să semneze contracte de impresariat cu ea pentru că o să le fie mult mai bine la echipă. Cei doi au refuzat categoric, iar soția lui Reghe le-a spus direct că fac o greșeală pentru că șansele unui transfer afară ar crește dacă ar semna cu ea", au dezvăluit sursele ziarului

La scurt timp după ce cei doi au ajuns la Steaua, Anamaria i-a bombardat cu mesaje pentru a semna cu ea. "Aganovici tocmai pentru că nu s-a lăsat înduplecat a ieșit din grațiile lui Reghecampf și a fost trimis pe banca de rezerve! Bojan a refuzat și el din prima și i-a transmis impresarei să nu-l mai contacteze în această privință pentru că nu va semna niciodată cu vreun impresar", mai spun sursele Gazetei.

Articolul integral poate fi citit în ediţia tipărită a ziarului sau pe platforma Gazeta Digitală

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
oricare
oricare  •  12 Decembrie 2016, 08:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  10 Decembrie 2016, 23:32

Scoateți pot. aia asta de aici, că nasc gravidele înainte de termen dacă o văd! Nu vă mai satură naiba de pro. stituție! Şi pe voi, şi pe ea.

fangigi
fangigi  •  10 Decembrie 2016, 23:17
Postat de hvlada pe 10 Decembrie 2016, 14:22

In sfarsit se mai dezvaluie si adevaruri.......Rusine Anamaria ,rusine Reghe baaa cat timp o sa mai continuati cu jocurile de culise ....... Afaraaaa cu Reghe!!!!!! Rusinea europei cu tine la carma........ Steaua are cele mai multe infrangeri intr-o cupa europeana cu Reghe antrenor , si mai vin si astia ca el e cel mai bun....e vai capu lui Cu jucatori foarte buni el se face de ras cu Steaua..!!!!! Hai Romania !!!!

Ce aveti cu blatistul si cu sinistra lui sotie?? Daca-l da cioby afara noi de cine mai radem? O luam de la cap cu stoichita, titi dumitriu, balint, iedy, etc?;)

Vezi toate comentariile (50)
Comentează