FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

EXCLUSIV Andrei Cristea e indiferent după reacția exuberantă a lui Talpan: "Să fie sănătos, nu mă interesează dacă s-a bucurat la gol"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 17:35

Andrei Cristea (33 de ani), călăul FCSB-ului din meciul de luni seara, câștigat de Poli Iași cu 1-0, a comentat cu indiferență gestul lui Florin Talpan, juristul și colonelul MApN, care într-un interviu online a avut o reacție fabuloasă după golul lui Cristea din minutul 89. 

"Să fie sănătos, eu nu mă bag în conflicte care nu mă privesc. Nu-mi dau cu părererea nici despre Talpan, nici despre Steaua. Eu am jucat doar pentru orașul Iași și pentru suporterii fantastici ai lui Poli. 

Nu mă interesează dacă Talpan s-a bucurat la golul meu. Nu contează trecutul, ci doar prezentul și viitorul", a declarat Andrei Cristea, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Talpan se uita la meci în timpul interviului și i-a dat moderatorului vestea golului marcat de ieșeni: 

Talpan: "Steaua are foarte mulți, cei mai mulți suporteri... Goooooool, 1-0 pentru Iași! Iiii, ce bucurie!".
Moderator: "Fraților, nu-mi vine să cred! Ce veste ne dă în direct domnul Talpan! Pe 7 mai pierde FCSB titlul".
Talpan:"Bucurie mare! Nu știu ce minut este. Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastică! Este minutul 89. Andrei Cristea a dat golul, foarte bine. Mă bucur.
Moderator: "Asta este! Foarte bine. Asta trebuie să se întâmple"
Talpan: "Andrei Cristea a dat golul"

Moderatorul îi jignește apoi pe fanii FCSB, numindu-i "oi":

Moderator:"Iată, fraților, că Andrei Cristea a dat gol din nou, spre disperarea oilor"
Talpan: "Trebuie să se facă dreptate! Adevărul trebuie să iasă la iveală! Cine a încercat să se folosească brandul, trebuie să plătească. Îmi doresc foarte mult ca Iașiul să câștige. Din 2014 m-am gândit ca Steaua să aibă echipă de fotbal. Acesta a fost țelul meu. Dacă eram ascultat din acel moment, acum eram cel puțin în Liga a 2-a"

Andrei Cristea a evoluat pentru Steaua între 2004 și 2006, perioadă în care a cucerit două titluri. Atacantul a rămas în istorie pentru "dubla" reușită pentru Steaua în duelul cu Valencia din 2004.

Între timp, Andrei Cristea a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo, alături de care a ieșit golgeterul României în sezonul 2009-2010, și s-a debarasat treptat de trecutul său stelist.

Vezi și:

AUDIO / FA-BU-LOS! Reacția în direct a lui Florin Talpan, jurist și colonel MApN, în momentul în care Poli Iași a înscris cu FCSB :D

VIDEO Cele mai tari glume după reacția euforică prin care Talpan a sărbătorit prăbușirea FCSB » Perfect pentru nunți, Messi i-a dat "share", Regia petrece :D

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  09 Mai 2018, 03:04

Geri Sorin...dna Mimi Stoica a petrecut cu mai multi prieteni iesiti de la facultatea de la Rahova in in plus se zvoneste ca a ramas fara internet si din aceasta cauza nu a mai fost activ pe FB :))

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  08 Mai 2018, 19:33

talpan ..erou natzional

423943391114861
Geri Sorin  •  08 Mai 2018, 19:13

ciudatenia mare este ca nu a comentat nimic doamna MM pana acum,oare sa fi dat asa tare in usa aia de la vestiar incat sa si fi revenit??? cred ca totusi ,Dica a spus sa stea de o parte si cum el e mielusel ,asculta si executa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează