FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Becali reacționează după dezvăluirea lui Cornel Dinu despre banii dați de CFR Cluj: „Am plătit pe nedrept cu pușcăria. E strigător la cer!”

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 18:42

Gigi Becali a reacționat pentru GSP.ro după ce Cornel Dinu a dezvăluit că CFR Cluj ar fi plătit 400.000 de euro în sezonul 2007-2008 către Dinamo s-o bată pe Steaua.

„Păi Becali trebuia să fie la pușcărie. Nu mai zic nimic. Te uiți la Cer și asta e. Eu sunt obișnuit să fie toate săgețile împotriva mea. Sunt lucruri strigătoare la cer. Nu se mai dau bani de frică acum. Dar ca să dai bani să se joace corect nu e nimic rău. Nu a fost corupție nici ce a făcut CFR cu Dinamo.

Asta e țara mea. O iubesc cum e. Slavă Domnului că toate mizeriile lor imi fac mie cunună. S-a întărit inima mea încât am ajuns să-i disprețuiesc pe vrăjmașii mei. Nu cer nicio investigație legat de acest caz. Chiar e moral să ajuți un club. Ați văzut și în Germania situația cu Bayern Munchen și Borussia. Și cu Bistrița, când am fost condamnat, s-a spus că nu știu ce am făcut, dar ei ne-au bătut de două ori. 

Oamenii au făcut bine ce au făcut. Eu am plătit pe nedrept cu pușcăria. Dacă ei n-au încălcat legea și au făcut lucruri normale, de ce să fie băgați la pușcărie? Dacă eu am făcut pușcărie degeaba, nu trebuie să facă și ei pușcărie degeaba”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

CONTEXT

  • Gigi Becali a fost condamnat în dosarul Valiza pentru exact aceeași speță pe care a dezvăluit-o Cornel Dinu cu CFR-ul.
  • Becali a fost condamnat la 3 ani de pușcărie cu executare, fiindcă a alergat cu o valiză de bani ca să îi „premieze” pe cei de la U Cluj, în ultima etapă, în speranța că o va împiedica pe CFR Cluj să ia titlul. 
  • Dinu spune că a fost sunat de George Maior, pe atunci director al SRI, ca Dinamo să își apere corect șansele contra Stelei.
  • În paralel, CFR trimitea bani la București, iar conform spuselor lui Dinu, procurorii erau pregătiți în stadion să efectueze arestări.

REACȚIA LUI CORNEL DINU DE LA GSP LIVE

 Citește și:

De ce sunt importante dezvăluirile lui Dinu? CFR Cluj făcea același lucru pentru care era condamnat Gigi Becali!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  30 Martie 2019, 19:09
Postat de ion.ionescu pe 30 Martie 2019, 02:35

Scuzaţi numerotarea greşită la final !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427951077389201
Mihai Tanase  •  30 Martie 2019, 11:08

Din mărturiile lui Dinu , se pare că el și Dinamo au jucat tot timpul la aranjamente .

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Martie 2019, 10:05

Inca o data se dovedeste ca Becali a fost "lucrat" de catre CFR Cluj care era o "anexa" a lui Maior & Co. Atunci CFR trebuia sa castige campionatele, avand sustinere "din umbra". Cine faceau "jocurile" atunci? Basescu si Maior. Astazi "jocurile" sunt facute de Apostu, Mara & Co, cei care stiu care este mersul cu arbitri.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează