FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Care e echipa care a stricat piața pentru Becali în cazul lui Moruțan » Ofertă importantă primită de FC Botoșani

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 10:55

Gigi Becali îl dorește cu insistență pe Olimpiu Moruțan, mijlocașul în vârstă de 18 ani al lui FC Botoșani, și a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru acesta.

Totuși, FC Botoșani are o ofertă de 1 milion de euro, iar potrivit surselor GSP.RO formația care îl vrea este ȚSKA Moscova, echipă care a terminat pe locul doi în Rusia.

200.000 €este cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt.de

Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, a vorbit pentru GSP.RO despre transferul mijlocașului.

"Este adevărată oferta din Rusia. Dar nici eu nu am fost de acord ca el să plece acolo. Aș vrea să mai stea un an la FC Botoșani sau la o altă echipă importantă din țară, ori să plece în occident, într-un campionat în care poate să crească", a spus Vulturar.

"Nu ne grăbim să îi dăm drumul lui Moruțan dacă nu avem un preț corect. Până în septembrie este timp suficient ca să ajungem la o eventuală înțelegere. Dacă nu vom obține suma dorită, jucătorul va rămâne la noi" Corel Șfaițer, președinte FC Botoșani

Pe lângă FCSB, și CFR Cluj și echipe din Serie A s-au arătat interesate de Moruțan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mal.
mal.  •  23 Iunie 2017, 16:51

Ca in fiecare zi, aproape la unul din doua articole, gsp.ro "o comite" la limba română: românește se spune (si se scrie!): care e echipa? Dați un test la angajare: o... i... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

960663204009326
Constantin Ciprian  •  23 Iunie 2017, 15:34

vinde dinamo cu 850 de mii=)))) si vrea botosani 1 mil=))) cine e morutan???si ce realizari are??? *** cand vad cum arunca banii=)))600k e prea mult!!!dar 1 mil si procente=))) ***:))) doar ca e cam ocupat cu alte gaini!!!=)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  23 Iunie 2017, 15:04

fa matanii gheghe........

Vezi toate comentariile (6)
Comentează