FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cât de gravă e accidentarea lui Steliano Filip: ar putea rata următorul meci

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 10:54

Steliano Filip vrea să uite cât mai repede derby-ul de duminică seara, pierdut de Dinamo cu 0-1.

Fundașul l-a scăpat din marcaj pe Momcilovici la unicul gol al partidei, a fost hăituit în prima repriză de către Dennis Man, iar în repriza doua s-a accidentat și nu a mai putut duce meciul la bun sfârșit.

Rămas și fără banderola de căpitan, Filip s-a accidentat în minutul 66, iar Miriuță s-a văzut nevoită să-l înlocuiască, introducându-l în teren pe tânărul Ion Gheorghe.

Conform primelor informații, Steliano Filip suferă de tendinită. Deși accidentarea nu e una gravă, acesta ar putea fi menajat în următorul meci al lui Dinamo, restanța cu Concordia Chiajna de miercuri, de la ora 16:30.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
aldo_m
aldo_m  •  25 Septembrie 2017, 21:18

mai felipe e timpul sa faci putin tusa ,mmda\ca erai la fcsb gigi platea sa scape de tine ai devenit o adeva\rata petarda pe partea ta e mereu bulevard mergi afara ca aici nu e de tine

balauru48
balauru48  •  25 Septembrie 2017, 17:25

Sper ca Filip sa-si revina cat mai curand, dar nu la Dinamo! PLEACA!

balauru48
balauru48  •  25 Septembrie 2017, 17:24
Postat de bufnila pe 25 Septembrie 2017, 13:32

Nu e problema ca rateaza un meci, oricum e ca si facut transferul la Juventus si nu mai avea rost sa mai joace acum un meci. Era clar ca Dinamo nu are cum sa-l mai tina pe acest nestemat, pacat ca nu i-au pus clauza de 50-70 milioane euro, acum asta este, pleaca doar pe 20. Mult noroc Steliano, tu fericit posesor al acestui nume superb #notcocalar

Putini sunt mai prosti decat tine!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close