FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Ce decizie a luat Nicolae Badea în conflictul cu Negoiță: "Nu vrem să creăm o situaţie similară cu cea de la Steaua!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 17:55

Nicolae Badea l-a păsuit pe Ionuţ Negoiţă cu datoria de 2.000.000 de euro: "Noul termen limită e 31 mai!".

Ionuţ Negoiţă îi datorează 2.000.000 de euro lui Nicolae Badea încă din 2013, când a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la patronul Computerland. Din cauza neplăţii s-a ajuns chiar la la executarea silită a lui Negoiţă şi un ultim termen de plată, 31 martie, impus de Badea.

Nicolae Badea l-a păsuit pe Ionuţ Negoiţă cu datoria de 2.000.000 de euro: "Noul termen limită e 31 mai!".

Ionuţ Negoiţă îi datorează 2.000.000 de euro lui Nicolae Badea încă din 2013, când a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la patronul Computerland. Din cauza neplăţii s-a ajuns chiar la la executarea silită a lui Negoiţă şi un ultim termen de plată, 31 martie, impus de Badea.

Gazeta l-a contactat pe Nicolae Badea, pentru a afla care e situaţia în acest moment.

- Domnule Badea, Negoiţă avea termen limită 31 martie pentru a vă achita 2.000.000 de euro. V-a dat banii?
- Aveţi dreptate în ceea ce priveşte termenul limită din 31 martie, dar banii nu au fost plătiţi. Am decis împreună cu domnul Negoiţă să mutăm acest termen până pe 31 mai.

- De ce acceptaţi o nouă amânare?
- Sper să rezolvăm această situaţie şi nu caut sub nicio formă să bag beţe în roate când vine vorba de Dinamo. Fie că vorbim aici de CS, FC sau Dinamo 1948. Din câte am văzut, domnul Negoiţă este decis şi el să rezolve această situaţie. Să nu uităm că societatea noastră, FC Dinamo, este şi ea acţionară la Dinamo 1948, iar eu sunt dinamovist. Caut să rezolvăm totul pe care amiabilă.

- Luaţi în considerare varianta preluării unui pachet de acţiuni în schimbul banilor?
- Nu. Nu iau în considerare varianta aceasta.

- Dar o nouă echipă în colaborare cu CS Dinamo?
- Am văzut articolul dumnevoastră intitulat «"Copiii" lui Badea» (Detalii AICI), dar sunt câteva inadvertenţe.

- Care sunt acelea?
- Nu avem nicio colaborare scrisă cu CS Dinamo, alta decât cea ştiută de toată lumea în legătură cu modernizarea stadionului. Nu vrem să creăm o situaţie similară cu cea de la Steaua.

- Noi am scris că v-aţi înţeles la nivel verbal cu CS-ul pentru a prelua grupele de copii şi juniori, nu că este ceva parafat.
- În regulă, haideţi să vă explic exact. Am fost solicitat să ajut grupele de copii şi juniori şi fiind dinamovist nu am putut refuza. Am făcut totul eu, Nicolae Badea, personal, nu societatea FC Dinamo. Vă dau un exemplu ca să înţelegeţi. Au avut nevoie de un calculator şi de un printer şi le-am donat, dar nu prin Computerland. Le-am cumpărat de la noi şi l-am donat. Dacă voi mai fi solicitat să ajut, o voi face din nou, dar nu este vorba despre nicio parohie.

"I-am apreciat foarte mult ca jucători pe Marin Dragnea şi Ionel Augustin şi am colaborat cu ei bine şi ca antrenori. Ca dinamovist, sunt alături de ei şi îi susţin cu tot ce pot"
Nicolae Badea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
dogbv
dogbv  •  09 Aprilie 2017, 02:35

"Să nu uităm că societatea noastră, FC Dinamo, este şi ea acţionară la Dinamo 1948" ... Asta ati citit? Ca va tot bucurati ca nu s-au platit cele 2 milioane de lei dinspre Negoita spre Badea si ca ne ducem si noi pe urma rapidului, a timisoarei, a petrolului si a stelei, adica vom juca derby la matineu in liga 4! Sa ridice doua degete sus ala care a inteles mecanismul lui Badea! Palmares, sigla, culori, marca, si alte minuni invocate si care tin de sectia fotbal, apartin lui FC Dinamo (Badea). FC Dinamo este firma actionara la FC Dinamo 1948 SA (majoritar Negoita). CS Dinamo este clubul ministerului care detine toate celelalte sectii sportive. NICIODATA CS Dinamo nu poate invoca ceea ce la steaua invoca CS Steaua, pentru ca: pe vremea in care Badea era presedinte la CS Dinamo, a "stiut" sa-si treaca pe firma proprie TOATA sectia de fotbal cu: palmares, culori, sigla, marca, nume, cafele, laptopuri, etc!!! Mai apoi, firma lui a devenit ACTIONARA la firmele conduse de Borcea, Turcu, Savulescu si altii. In prezent, cand pleaca Negoita, FC Dinamo ramane cu tot ce are! Vine urmatorul, dar Badea cu firma lui raman cu toate cele! Ati inteles mecanismul? Bravo! Ridicati 2 degete (alaturate, nu mijlociile de la ambele maini!)

khal_37
khal_37  •  08 Aprilie 2017, 21:22
Postat de ungurul_vesel pe 08 Aprilie 2017, 21:14

Aia macar nu pretind ca sat Mogosoaia e noul Bucuresti....

intradevar, aia nu au nimic ce sa pretinda...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  08 Aprilie 2017, 21:14
Postat de travka pe 08 Aprilie 2017, 21:01

Deci de fapt dinamu are nu una cu doua clone??? Fie că vorbim aici de CS, FC sau Dinamo 1948. Voi cu cine țineți?? Oare noi pe cine am bătut acum 2 etape?? Cs dinamu? FC dinamu? Sau dinamu 1948 al lui neghinita??? Hahahahha

Aia macar nu pretind ca sat Mogosoaia e noul Bucuresti....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează