FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Cel mai în formă jucător din Liga 1 dezvăluie secretul Astrei

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 13:30

Constantin Budescu este cel mai bun jucător român din acest început de sezon şi a vorbit despre forma echipei Astra, într-un interviu pentru ziarul Gazeta Sporturilor.

"La Astra este muncă multă, motivație şi plăcere de a juca fotbal. În plus, avem dorință de afirmare, sprijin între toți care sîntem la club, la echipă.

Nu vorbim despre titlul, vrem să terminăm cît mai sus, pe podium, și să luăm un trofeu. Nu vrem să punem presiune artificială, de abia a început campionatul.

Momentan, ne concentrăm pe etapa care vine, pe "dubla" cu Alkmaar, avem la ce ne gîndi. Nu trebuie să ne fie teamă de olandezii de la Alkmaar, ne jucăm șansa. Nu cred că ne vedeau prea mulți favoriți cînd sorții ne-au scos în cale Lyon sau West Ham. Putem, nu doar vrem, să ajungem în grupele Europa League!", a spus Budescu pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte interviul integral şi află ce spune Budescu despre naţională şi despre un transfer în străinătate în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală.

  Alte subiecte exclusiv print:

✓EKG-ul lui Chipciu pe 2015 produce un diagnostic dur pentru șeptarul Stelei » Mediocritatea a devenit obișnuință!
✓Detalii despre cea mai rea serie din ultimii 42 de ani pentru Steaua!
✓“Ai gura mare, pleci!” » Culisele excluderii din lot a lui Marius Croitoru
✓Tizii din Banat » Timișoara are două nume grele de la începutul sezonului: Javier Hernandez și Fernando Llorente
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
✓Analiză » Echipele care vor participa la Campionatul Continental de Baschet 2015 au în componență un număr record de americani naturalizați

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează