LIGA 1  ·  DINAMO

EXCLUSIV Cine-i poate lua locul lui Dănciulescu la Dinamo » 4 oameni vor postul de director general + Unul e din club

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 21:10

Va fi mare bătaie pe scaunul de director general de la Dinamo după ce se va oficializa în cadrul unei ședințe desfacerea contractului cu Ionel Dănciulescu.

Deja se face lobby puternic pentru mai multe persoane ce ar putea să-l înlocuiască pe legendarul fotbalist. Șefii dinamoviști sunt asaltați de oferte în aceste momente.

Printre numele vehiculate sunt Marius Stan, care e liber de contract și analist la Telekom Sport, Cornel Șfaițer, ex-Botoșani, dinamovist convins. A fost avansat chiar și numele lui Marius Niculae și pe considerentul că el a susținut proiectul suporterilor.

Probabil că vor continua propunerile în perioada imediat următoare, fiind posibilă și o avansare din club a lui Bogdan Bălănescu, care acum e secretar general la Dinamo, dar e omul cu o influență foarte mare la transferuri.

"El ce rol avea la Dinamo? Niciun rol. Lotul îl făcea altcineva, el nu făcea nimic. Nu e o critică la adresa lui Danciu, dar care a fost fișa postului său? Dacă pe fișa postului n-a avut nimic de făcut decât să vină la televizor să vorbească, atunci asta a făcut", a declarat Marius Stan la TV Telekom Sport.

Citește și:  ULTIMA ORĂ Ionel Dănciulescu, vorbește în premieră despre plecarea de la Dinamo » Cine e omul "negru" din conducerea clubului: "Nu am vorbit de multe luni!"

Citește și: Cum a reacționat Negoiță când a aflat de demisia lui Dănciulescu + Oficialii dinamoviști vorbesc după plecarea lui DanciuCe spunea Maradona despre Hagi și Popescu. Legendarul fotbalist nu uitase de meciul România – Argentina din 1990
Libertatea
Comentarii (8)
reddm  •  22 Septembrie 2018, 06:04

Dacă îl aduci pe Marius Stan asta trage cortina repede la echipa exact cum a făcut cu Otelul Galați(ai venit banii de la Champions League, s-au împărțit banii între el și Adamescu, la scurt timp Otelul Galați se dispare de tot) și mai ales cu marele lui buf, lățimea unei străzi principale din Galați (exproprieri în masa, nevastă-sa a cumpărat toate proprietățile înainte de a se începe lucrările), asa ca Nea-Guriță, nu te vad bine cu Mariusica Stan

Costel Pisleaga  •  22 Septembrie 2018, 00:21

1 din 2 !!! marius STAN ori marius NICULAE !!! restul niste nemernici , niste lingai !!!

dobrinibamus  •  21 Septembrie 2018, 23:20

Cel mai mare rol al lui Danciu ... a fost sa dea goluri ... contra lui Dimano ... cand era la Steaua ... cred ca si acu ... il asteapta Bekali ...sa-i dea un rol ...

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Fotbal, Liga 2
Csikszereda - Universitatea Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Fotbal, Liga 2
Rapid - CSM Reșița
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Lille - AC Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Molde - Arsenal
Digi 3, Telekom 3
19:55 Fotbal, Europa League
ȚSKA Sofia - Young Boys
Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - AS Roma
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Rangers - Benfica
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League
Tottenham - Ludogoreț
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League
Napoli - Rijeka
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1