FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Comparație Reghe - Dică făcută de Alibec după experiența de la FCSB: "E un defect pentru el că nu accepta asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 23:26

Denis Alibec a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a povestit întâmplările de la FCSB. A făcut o comparație între Laurențiu Reghecampf și Nicolae Dică, cei doi antrenori pe care i-a avut la FCSB. De asemenea, a dat mai multe detalii despre certurile cu tehnicianul de acum al vicecampioanei. 

- Ce a avut Reghecampf în plus față de Dică de a reușit să te țină aproape?
- Probabil mai multă răbdare. Dică voia să aibă jucători care să facă doar ce spune el. Adică eu, când nu ne convenea ceva, mă duceam și îi mai spuneam. Și lui nu-i convenea asta.

- Nu accepta nimic?
- Nimic! Reghe ne întreba, făceam programul împreună.

- Dică nu accepta chiar niciun compromis?
- Exact, iar eu cred că ăsta e un defect pentru el. Așa mi se pare. Poate și de asta Reghe a avut până acum de câștigat în cariera sa. E o diferență mare între ei doi. Și de experiență, și ca performanțe!

- Te deranja în vreun fel că patronul afla imediat totul?
- Da, păi și după acel eveniment el s-a dus imediat pe Facebook să scrie tot. La Steaua nu rămâne nimic în interiorul clubului. Orice se întâmplă se află imediat în presă.

- Te-ai simțit trădat și de vreun jucător?
- Nu știu ce să zic. Într-adevăr, doar Bălgrădean a ieșit public să vorbească despre plecarea mea. Am mai discutat cu câțiva dintre ei. Nu cu toți, asta pentru că nu chiar toți erau împotriva mea.

- A contat faptul că erai pe lista neagră a patronului?
- Majoritatea jucătorilor vor să fie pe placul patronului. Poate nu toți, dar sunt mulți. Dacă s-ar fi dat de partea mea ar fi putut avea probleme. Până la urmă nu-i condamn, asta este. E treaba lor, nu sunt supărat pe nimeni și nici nu țin ranchiună. Vorbesc și acum, dar cu foarte puțini dintre ei.

- Care a fost ultima discuție pe care ai avut-o cu Dică?
- Nici nu mai știu, pentru că în ultima perioadă nu mai vorbeam cu el.

- Totul s-a terminat după ce l-ai numit "pușcărie de antrenor"?
- Da, a fost o ceartă la antrenament. Nu înțeleg de ce tot neagă că ar fi existat acel incident. A fost o ceartă, nimic grav. Ei mereu spuneau că mie nu-mi convine nimic la antrenamente și că mereu am ceva de comentat. Că nu îmi place ce se face acolo. Dar eu nu aveam treabă, pur și simplu îmi mai spuneam punctul de vedere, din când în când. Ei o luau ca pe un reproș.

Vezi și:

 

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
undergrant
undergrant  •  27 Septembrie 2018, 09:49
Postat de max9 pe 27 Septembrie 2018, 06:47

ii dau dreptate cind zice ca Dica e slab...poate cel mai slab pe care l-a avut fcsb...dar un copil mai rasfatat si impertinent ca tine mai rar...se vede ce pregatire faci si ce tzepe dai..asa ca mucles

Rasfatat si impertinent?! Posibil, dar nu la FCSB! Acolo a avut atitudinea corecta, de om cu coloana vertebrala... Cat de *** poti fi ca sa urmezi indicatiile unor purtatori ilegal de creier, ca Dica sau Stoica?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

max9
max9  •  27 Septembrie 2018, 06:47

ii dau dreptate cind zice ca Dica e slab...poate cel mai slab pe care l-a avut fcsb...dar un copil mai rasfatat si impertinent ca tine mai rar...se vede ce pregatire faci si ce tzepe dai..asa ca mucles

Vezi toate comentariile (2)
Comentează