FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

EXCLUSIV Cornel Dinu i-a dat replica lui Mihai Stoica: „El e un chilipir cu mâna în buzunarul fotbalului!” » Ce face Mister cu stânga: „Îi bag la reanimare!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 16:41

Cornel Dinu, cel indicat de Mihai Stoica în declarația pe care fostul manager al FCSB-ului a făcut-o la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în care dezvăluia că fostul mare fotbalist al lui Dinamo a lovit și el o persoană pe stadion, chiar un polițist sau jandarm, a reacționat pentru GSP.ro.

„Era un meci la Suceava, Foresta - Dinamo. Un polițist mă tot agasa, apoi se tot împingea în mine, iar eu l-am împins. Normal că am reacționat, eu eram colonel, el doar un «plutoner» care agresa un colonel în exercițiul funcțiunii, practic era o uzurpare de grad.

Dreapta era operată, după accident, așa că doar l-am împins cu stânga. Doar l-am împins! Fiindcă dacă-l loveam, era la reanimare. Eu când lovesc, lovesc tare, nu ca Mihai Stoica, un conducător de fotbal neinstruit, un chilipir cu mâna în buzunarul fotbalului”, a spus Cornel Dinu.

Declarația dată de Mihai Stoica la „Prietenii lui Ovidiu”

VEZI ȘI:

Reconciliere-șoc: Răzvan Burleanu și Gigi Becali s-au împăcat! Ce i-a promis președintele FRF patronului de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
alex_1973
alex_1973  •  19 Octombrie 2019, 09:12
Postat de godot pe 18 Octombrie 2019, 19:43

Exercitiul funcțiunii, uzurpator de grad... :)))))) *** cu ifose.

Este prea greu pt.tine.chiar chinuitor sa intelegi un om ca Dinu.Tu esti pe linie cu Jiji si fan MM.

popescu222
popescu222  •  19 Octombrie 2019, 01:54

MM incearca disperat sa se bage in seama, de data asta luandu-se de Dinu. Cateva deosebiri intre cei doi: Dinu a facut o facultate, MM nu (a facut ceva de subingineri si el); Dinu a fost cineva in lumea fotbalului, ca jucator si antrenor, iar MM, nu; Dinu a scris o carte, MM, nu. Dar e si MM inainte la ceva: a facut puscarie, iar Dinu, nu.

icostin66
icostin66  •  18 Octombrie 2019, 20:38
Postat de godot pe 18 Octombrie 2019, 19:43

Exercitiul funcțiunii, uzurpator de grad... :)))))) *** cu ifose.

...:D... Pentru a-l intelege pe Dinu musai trebuie putina scoala... Nu este cazul tau...:D... Umorul nu se limiteaza la Bendeac...:D...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează