FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // EXCLUSIV Mihai Stoica regretă două momente în carieră, dar se disculpă: „Cornel Dinu a lovit un polițist sau un jandarm!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 14:49

Mihai Stoica (54 de ani) a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul director sportiv al celor de la FCSB a vorbit despre momentele violente pe care le regretă și a dat un alt exemplu celebru, cel al lui Cornel Dinu. 

„Am făcut o tâmpenie! N-am fost primul și nici ultimul oficial care a lovit un spectator! Cornel Dinu a lovit un polițist sau un jandarm când era la Dinamo. Era antrenor... Eu am făcut două prostii pe care le regret! 

Prima greșeală, pe Ghencea. Era unul care mă înjura rău de tot... Îl înjura și pe Dică și mi-a zis că e unul care-l înjură. Apoi pe Zenga. La pauză am coborât și l-am rugat frumos. Că, «Bă, am plătit abonament!» și mi-a băgat abonamentul în ochi. I-am zis «Îți dau banii, mai sunt două meciuri și suntem campioni. Dică dacă-și retrage golurile suntem la retrogradare. Ești nebun? Nu-l mai înjura că pune la suflet!». Că «Poate-ți iau și ție morții...». 

Și după pauză m-a luat. Și m-am dus și am făcut o tâmpenie mare. Dacă era o chestie premeditată, trimitem și eu pe cineva să-l scoată și-l frăgezeam. Dar am făcut o prostie mare, am acționat sub impulsul nervilor și am greșit. 

A doua, ieșirea pe care am avut-o la Skopje cu reporterii de la Pro TV...”, a povestit Mihai Stoica în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Care sunt cele două momente regretate de Mihai Stoica

De-a lungul anilor petrecuți la FCSB, MM Stoica a cucerit 4 titluri cu roș-albaștrii, dar a fost și în centrul mai multor scandaluri. Unul dintre cele mai şocante gesturi ale managerului a fost când a coborât din loja stadionului din Ghencea pentru a lovi cu pumnul un suporter al Stelei de la tribuna I. Se întâmpla în primăvara lui 2005, în timpul meciului Steaua – CFR Cluj 1-0.

VIDEO // EXCLUSIV Mihai Stoica regretă două momente în carieră, dar se disculpă: „Cornel Dinu a lovit un polițist sau un jandarm!”

Iar cel de-al doilea gest pe care-l regretă, atunci când a agresat o echipă a Pro TV înaintea meciului pe care Steaua urma să-l joace în preliminariile UCL la Skopje, cu Vardar, în iulie 2013. 

Emisiunea integrală „Prietenii lui Ovidiu” 

VEZI ȘI:

Reconciliere-șoc: Răzvan Burleanu și Gigi Becali s-au împăcat! Ce i-a promis președintele FRF patronului de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
888384931298908
Cebuc Marcel  •  19 Octombrie 2019, 00:34

Cine e Dinu,și cine e ***.*** ăsta vrea să se compare cu Dinu. Niciodată în viața lui nu îî ajunge lui Dinu nici la glezne!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  18 Octombrie 2019, 19:05

Cine se aseamana se aduna! Astia sunt prietenii lui Ovidiu...

stoichkov8
stoichkov8  •  18 Octombrie 2019, 17:13

Mm regreta doar sa para, un fals pentru presa. Cind s-a exprimat, prefer cutia de carton decit sa lucrez la fostul club, sa tinut de cuvint?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează