FOTBAL  »  Superliga  »  BOTEZ

EXCLUSIV Decizie a lui Rădoi care arată ruptura definitivă de Gigi Becali » Momentul care a schimbat relația dintre cei doi

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 13:40

După perioada în care a fost antrenor al Stelei, Mirel Rădoi a luat o decizie radicală în ceea ce privește relația cu Gigi Becali. 

Rădoi a hotărât să pună stop oricărei legături cu cel care i-a fost naş atât când s-a căsătorit, cât şi atunci când şi-a botezat primii doi copii: Denis, care acum are 11 ani, şi Ingrid, 8 ani.

În primăvara acestui an, Rădoi a devenit tată pentru a treia oară. Soţia sa a adus pe lume încă o fetiţă, iar Mirel a hotârăt să nu-l mai recunoască de naş pe Becali, înlocuindu-l pe finanțator cu un antrenor celebru. 

Botezul celei pe care soţii Rădoi au decis să o cheme Katie Alisha a avut loc în Bucureşti, în august, la Biserica Sf. Elefterie. În aceeaşi zi, Becali a fost pe Arena Naţională, la meciul dintre Steaua și Concordia Chiajna.

6 luni
a durat colaborarea dintre Rădoi şi Becali din postura de antrenor-patron, între iunie şi noiembrie 2015

Puteți afla cine a fost omul ales de Rădoi să-l înlocuiască pe nașul Gigi în ediția tipărită sau în cea digitală a Gazetei Sporturilor!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  27 Septembrie 2016, 16:11

Un tatuat şi un manelist rudimentar şi ăsta, ca orice fecesebist autentic; la mintea lui, i se pare că e mai interesant şi mai "trendy" să englezească sau să chinezească numele odraslelor. Vai de capul lui de licean neterminat... Ca şi de al naşului, de altfel. Însă ceea ce e mai scîrbos şi mai enervant este atenția pe care *** o acordă acestor *** şi subiecte de doi bani. Ce legătură are "ştirea" asta cu sportul??? Exact aceeaşi pe care scribii ăştia cumpărați cu un kil de caş o au cu jurnalismul şi cu deontologia profesională.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

60old
60old  •  27 Septembrie 2016, 15:39
Postat de 60old pe 27 Septembrie 2016, 15:38

decat *** ca tine, la propriu

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

60old
60old  •  27 Septembrie 2016, 15:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

decat *** ca tine, la propriu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează