FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Denis Alibec nu e văzut cu ochi buni de toată lumea: "E un jucător de calitate, dar nu e constant"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 17:49

Ajuns la 36 de ani, Gigel Bucur, fostul atacant de buzunar, s-a lăsat de fotbal. Acesta consideră că Denis Alibec e un fotbalist bun, însă nu e constant. Golgeterul Ligii 1 din 2005 și 2009 a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

- Liga 1 cum ți se pare în prezent?
- Mai slabă. Dovadă că rar mai performăm în cupele europene. Iar dacă ajungem în primăvara europeană apare precum o chestie ieșită din comun. Nu s-au mai investit bani, înainte se plătea un milion de euro, două, chiar trei pe un fotbalist, acum se fac doar afaceri cu jucători liberi de contract.

- Există vreun fotbalist care să-ți placă în mod deosebit în campionatul intern?
- Alibec. E un jucător de calitate, păcat că nu e constant. Asta e problema fotbalului românesc. Bine, dacă avea constanță, Denis nu mai era de mult în Liga 1. Nu vedeți că doar 2-3-4 jucători mai rezistă "afară", la cel mai înalt nivel?! Nu poți să joci un meci pe lună, te mai întorci și mai faci o superpartidă după jumătate de an. Fotbalul în străinătate este fără pauze de formă.

- Pe cine vezi favorită la titlu?
- Nu știu, eu mi-aș dori ca Viitorul să ia campionatul. Hagi e superom și ca persoană, și ca personaj în lumea fotbalului, singurul care a investit în România din banii lui. Gigi Becali a desființat echipele de juniori, în ce investește?! El ia jucători deja formați, de la Viitorul, de la Astra, de la Cluj. Gică Hagi își pune la bătaie banii proprii. Dacă Hagi nu va vinde fotbaliști, în această iarnă, va câștiga sigur campionatul!

Citește în ediția digitală a Gazetei Sporturilor de azi interviul integral cu Gigel Bucur!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  06 Ianuarie 2017, 22:28

bai doi la metru cine iti da tie dreptul sa vorbesti? du-te ba la rusi!

549201191912884
Danny Caroll  •  06 Ianuarie 2017, 19:59

Asta Bucur mare scula are probleme cu toata lumea, cu daum cu alibec...

ottobraun
ottobraun  •  06 Ianuarie 2017, 18:58

spahiu viseaza sa ajunga la Metalo Globus!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează