FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezastru pentru stranierii "goniți" de la Dinamo! Colaps total! Rivaldinho și celelalte plecări, rezerve de lux sau refuzați în Singapore :O

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 18:30

Ce fac stranierii "goniți" de Dinamo? Albin și Rivaldinho de-abia prind lotul în Mexic, respectiv Bulgaria, din când în când, la noile lor echipe, iar Bokila n-a reușit să-și găsească un angajament în Singapore!

Se poate și mai rău decât la Dinamo. Cel puțin din punct de vedere sportiv. Plecați din Ștefan cel Mare fiindcă nu mai erau doriți în "haită", trei dintre fotbaliștii care erau văzuți drept staruri la începutul ediției actuale continuă să alunece pe tobogan.

Iar carierele lor sunt în pericol! Juan Angel Albin (31 de ani), Rivaldinho (22 de ani) și Jeremy Bokila (29 de ani) trec prin momente de decepție, fiind în situații deplorabile, din diverse motive.

Juan Albin

Întors la Veracruz, în Mexic, unde cei de acolo sperau ca mijlocașul ofensiv să revitalizeze clubul, uruguayanul n-a ieșit în evidență decât fiindcă și-a îmbunătățit media de minute jucate comparativ cu Dinamo.

A prins 3 meciuri în 2018 pentru "rechini", în alte 13 a fost spectator, jucând în medie 45 de minute, cu 5 mai multe per partidă față de "etapa Dinamo".

Rivaldinho

Cei de la Levski s-au lăudat cu transferul, brazilianul l-a acuzat pe Miriuță de plecare, însă la Sofia fiul marelui Rivaldo nu s-a adaptat.

E rezerva lui Sergiu Buș la formația de pe locul 4 din Bulgaria, a jucat doar 4 meciuri, 149 de minute în total, niciodată integralist, doar două meciuri ca titular în echipa lui Delio Rossi. În alte 5 partide a fost în afara lotului.

Filipe Nascimento, în schimb, comparativ, tot la Levski, are 7 meciuri, dintre care 4 ca integralist, ratând doar două partide.

Jeremy Bokila

Africanul este în colaps. S-a despărțit de Dinamo, de-abia din vară revine în proprietatea lui Akhisarspor, dar atacantului i s-au căutat deja echipe unde să joace.

Printre refuzuri s-a numărat și o formație de frunte din Singapore! Jeremy ar fi putut evolua într-o ligă al cărei start de sezon începea în această primăvară, doar că nu a prezentat niciun interes.

1 pasă de gol
a reușit Bokila pentru Dinamo în 13 meciuri, congolezul fiind plătit cu 10.000 de euro pe lună

40 de minute
a jucat în medie Albin la Dinamo în actuala ediție în cele 6 partide, uruguayanul fiind remunerat cu câte 15.000 de euro pe lună

4 goluri
a reușit Rivaldinho în toamnă pentru "câini" în 23 de meciuri în toate competițiile

Doar Anton și Nedelcearu

Dintre cei care au părăsit Dinamo în ultimele luni numai doi fotbaliști sunt titulari incontestabili la noile lor echipe.

Paul Anton (Anji, locul 14) și Ionuț Nedelcearu (FK Ufa, locul 7) au devenit oameni importanți în Rusia. Au fost integraliști de fiecare dată când au jucat, iar Anton a reușit chiar două goluri și un assist.

Evoluțiile celor doi fotbaliști au atras și atenția lui Cosmin Contra, care oricum îi știa de la Dinamo, dar faptul că joacă în Rusia i-a adus și la prima reprezentativă la ultima acțiune, amicalele cu Israel (2-1) și cu Suedia (1-0). Anton a jucat în ambele, "Nede" a debutat cu nordicii în "națională"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
dan_1970
dan_1970  •  14 Aprilie 2018, 11:12
Postat de nightought pe 13 Aprilie 2018, 23:31

Hai ca ai fost tare ! M-am logat special sa te felicit pentru comentariu.... Sunt pe jos de ras !

Multumesc :)

zizu
zizu  •  14 Aprilie 2018, 07:08

pai nu voi ,ziaristii lui peste ,faceati misto pe aici de dinamo,ca a gresit ca l a lasat pe rivaldhinio sa plece?

nightought
nightought  •  13 Aprilie 2018, 23:31
Postat de dan_1970 pe 13 Aprilie 2018, 22:18

Fcsb in schimb ii distruge pe cei buni.

Hai ca ai fost tare ! M-am logat special sa te felicit pentru comentariu.... Sunt pe jos de ras !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează