FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dinamo bifează un nou transfer » Jucătorul va semna azi cu echipa lui Mircea Rednic

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 14:07

Dinamo i-a transferat pînă acum pe portarul Cerniauskas, fundașul Patrice Feussi, atacantul Vojnovici și mijlocașul Ricky van Hareen. 

Astăzi, "cîinii" vor oficializa al cincilea transfer al verii. Fundașul Miha Mevlja va sosi azi la București pentru a semna cu echipa lui Mircea Rednic, după ce clubul și jucătorul s-au înțeles asupra contracului.

Miha Mevlja este sloven poate juca pe posturile de fundaș central și mijlocaș defensiv. Acesta a mai evoluat pentru Gorica și Lausanne-Sport.

Fundașul de 1.90m a jucat 22 de partide pentru Bnei Sakhnin, în sezonul trecut, iar în 19 dintre acestea a fost titular.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (74)
zecs93
zecs93  •  25 Iunie 2015, 23:05

neuer: Il confuzi mah, asta a fost imprumutat la Modena de Fiorentina unde a dat la modena 27 de goluri in 42 de meciuri, sunt cifre bune !!!

zecs93
zecs93  •  25 Iunie 2015, 23:04
Postat de conasu_boeru pe 25 Iunie 2015, 18:58

Pana la urma ce s-a intamplat cu....Kronaveter ?!

A semnat cu Olimpija Ljubiana, e un club mai cunoscut si mai bogat financiar care sa-i propuna performantele de care doreste !!! Asta e, am vzt o stire ca la noi vine Gharma Babacar de la fiorentina !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Iunie 2015, 18:58

Pana la urma ce s-a intamplat cu....Kronaveter ?!

Vezi toate comentariile (74)
Comentează