FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo le răspunde ieșenilor! Dănciulescu nu înțelege ieșirea lui Ambrosie: „Gardoș trebuie îngrijit de cei pe care îi reprezintă”

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 20:46

Ionel Dănciulescu le-a răspuns celor de la Poli Iași, care au acuzat dur după ce au aflat verdictul în cazul lui Florin Gardoș: fractură de piramidă nazală! Oficialul dinamovist nu înțelege ieșirea lui Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași. 

"Nu înțeleg toate aceste declarații cu note de plată și alte lucruri. Ne pare foarte rău pentru ce a pățit Florin, dar a fost o ținere reciprocă de tricouri, iar Ricci nu a vrut să îl lovească pe Gardoș. Fracturi de piramidă nazală am avut și eu două, ultima fiind într un meci celebru cu Craiova, am ieșit accidentat în minutul 80, jocul s a terminat 4-4 și nu am putut să joc etapa următoare cu Rapid.

Nu a zis nimeni de la Dinamo nimic. Am luat lucrurile în piept, bărbătește, și am mers mai departe. Nu a mers nimeni la diverse comisii și alte chestii de genul acesta. Din câte știu, jucătorii sunt asigurați medical și atât timp cât sunt sub contract cu un anumit club, trebuie îngrijiți de către cei pe care ii reprezintă.

Așa cum Dinamo a avut grijă de mine în acel moment. Nu se bucură nimeni pentru ce s a întâmplat, dar fotbalul este un sport bărbătesc, de contact, și astfel de lucruri se întâmplă. Jucătorii își asumă riscurile. Până la urmă și acesta este un motiv pentru care meseria de fotbalist este mai bine plătită decât alte meserii", a zis Ionel Dănciulescu pentru GSP.RO. 

CITEȘTE ȘI:

VERDICT CRUNT pentru Florin Gardoș! Ieșenii ies la atac: „Unde trimitem nota de plată? I-o punem lui Grigore în brațe?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  07 Februarie 2019, 11:31
Postat de George Adrian Popescu pe 07 Februarie 2019, 08:52

Dupa prima , cand arbitrii au facut legea, mereu in favoarea celor "care trebuie", este normal ca Neagoe sa se teama! In regimul Dragnea si Cooperativa sa activat.

GEORGE ADRIAN FLORESCU ,SE VEDE CA TE PASIONEAZA AI MULT POLITICA LUI DRAGNEA DECAT REGULAMENTUL DE FOTBAL.CE SA FACI, ASA SUNT TINERII IN ZIUA DE ASTAZI.

martinpen
martinpen  •  07 Februarie 2019, 10:08
Postat de ray51 pe 07 Februarie 2019, 09:08

Corect, numai ca fotbalul nu e un 'sport de contact'...

Daca jucatorii se ating in timpul meciului, se numeste de contact...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Februarie 2019, 09:53
Postat de ray51 pe 07 Februarie 2019, 09:08

Corect, numai ca fotbalul nu e un 'sport de contact'...

Nu e nici tenis, nici volei, să fie fileul între oponenți. Ca atare, e de contact. Bine, se face tam-tam din nimic, în tradiționalul spirit românesc.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează