FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamoviștii acuză arbitrajul după înfrângerea drastică din finala cu Viitorul: "A fost un arbitraj șmecheresc, pentru cunoscători" » Reproșuri către portar și antrenorul Laurențiu Diniță

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 16:38

Gabi Răduță, managerul Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo, a comentat în exclusivitate pentru GSP.ro eșecul drastic suferit de Dinamo U19 în finala Ligii Elitelor cu Viitorul, 0-4.

Dinamovistul acuză arbitrajul lui Horațiu Feșnic, dar recunoaște greșelile mari făcute de portarul Ștefan Fara și lipsa de inspirație a tehnicianului  Laurențiu Diniță la schimbările făcute în repriza secundă. 

"Am început meciul foarte bine, având nevoie 2-3 ocazii bunde de a marca, până în minutul 10, când a fost accidentat unul dintre cei mai buni jucători din angrenajul nostru (n.r - Liviu Gheorghe). Am fost nevoiți să improvizăm o schimbare. Jocul a fost echilibrat până cu un minut înainte de pauză, în care am primit un gol de portar fin fază fixă, iar după pauză, total neinspirați, am făcut două schimbări care nu au adus plusul dorit.

După pauză, am mai primit 2 goluri tot din cauza unor greșeli mari de portar și un penalty ușor acordat în baza unui arbitraj șmecheresc, dar numai pentru cunoscători. Asta nu scuză cu nimic evoluția noastră lamentabilă, dar această finală am făcut-o noi cadou celor de la Viitorul, nu cum arată scorul că au câștigat.  Oricum, felicitări Viitorului. Le urez succes", a declarat Răduță, pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10156438770284321
Irimia Vicentiu  •  03 Iunie 2018, 20:42

Raduta, la ce meci te-ai uitat? La faza acordării penalty-ului, ce trebuia sa facă fundașul, sa-i rupă piciorul pt a fi si mai clar faultul? Ești cunoscător, noi ceilalți suntem in afara fenomenului pentru a ne da seama de arbitrajul șmecheresc!!!!

reddog_forever
reddog_forever  •  03 Iunie 2018, 19:46
Postat de craiovenis pe 03 Iunie 2018, 19:16

Ce sa mai comentezi la 4-0... Numai cainii nu-si dau seama de diferenta de valoare.... Pacat! O fi dat arbitrul 4 goluri si le-o fi scos de 3 ori mingea *** din poarta.... RUSINE!

doar *** mancatori de praz, slugile lui jiji, nu stiu sa citeasca un articol scris in limba romana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craiovenis
craiovenis  •  03 Iunie 2018, 19:16

Ce sa mai comentezi la 4-0... Numai cainii nu-si dau seama de diferenta de valoare.... Pacat! O fi dat arbitrul 4 goluri si le-o fi scos de 3 ori mingea *** din poarta.... RUSINE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close