FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamoviștii au prins curaj după victoria cu Viitorul în finala Ligii Elitelor U19: "Ne batem pentru supremaţie cu ei"

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2017 19:29

Dinamo U19 a învins Viitorul la penalty-uri, scor 4-3,în finala Ligii Elitelor U19, acum trei zile şi va evolua în UEFA Youth League. GSP.ro l-a contactat pe Gabi Răduţă, şeful coordonator al Academiei de copii şi juniori a echipei Dinamo.

Acesta dezvăluie că puştii de la U19 vor fi plătiţi pentru performanţele lor, vorbeşte despre posibila plecare a lui Florin Bratu la FRF şi anunţă că mai mulţi jucători de la Under vor merge în cantonament cu echipa mare.

- Domnule Răduţă, cum e să fiţi campioni la U19?
- Este o satisfacţie enormă pentru tot colectivul! Este împlinirea muncii noastre, a selecţiei corecte pe care am făcut-o şi a organizării foarte bune de care am dat dovadă.

- I-aţi premiat pe puşti în vreun fel?
- Aceşti copii vor fi remuneraţi în conformitate cu performanţa lor. Chiar merită! Am vorbit cu domnul Negoiţă şi avem acordul şi sprijinul patronului.

- Situaţia lui Florin Bratu care este? Se zvoneşte că va pleca la FRF ca selecţioner U19.
- "Bratone" este deja ambasador FRF la U17, când l-am adus la Dinamo acum un an, l-am adus pentru continuitate, nu pentru un singur an. Până la urmă el ştie ce e cel mai bine pentru el şi indiferent ce va face de acum înainte, eu am să-i mulţumesc mereu pentru că am format împreună o echipă foarte puternică şi am îndeplinit un obiectiv măreţ.

"Academia e gata!"

- Dintre cei care au ieşit campioni vom vedea jucători şi la echipa mare?
- Cosmin Contra a ales deja câţiva dintre ei, şase, şapte la număr, dar nu vă pot da încă nume. Îi veţi vedea când va pleca echipa în cantonament. Oricum, toţi băieţii sunt foarte talentaţi, altfel nu ieşeau campionii României.

- Modernizările de la Academie în ce stadiu sunt?
- Academia este gata în mare proporţie. Se mai lucrează la un teren de iarbă, iar acum în vară, vom muta copiii acolo.

- Cine are Academia mai puternică, Dinamo sau Viitorul?
- În acest moment ne batem pentru supremaţie cu Viitorul. Este cel mai bun an al nostru de când am început acest proiect acum patru ani. Am crescut de la an la an, am jucat finale şi semifinale an de an.

"Proiectul nostru juvenil este foarte puternic. Avem câte patru jucători la loturile naţionale, jucători la prima echipă şi alţii împrumutaţi la echipe de seniori din ţară" Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo

"Domnul Negoiţă crede foarte mult în acest proiect al Academiei şi ne susţine atât moral cât şi financiar. Acest lucru, alături de aportul major al celor mai profesionişti antrenori pe care îi avem, ne ajută să facem performanţe ca cea de la U19" Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
idi53
idi53  •  06 Iunie 2017, 21:41

Daca se va desfiinta Dinamo 2UNDE VOR JUCA acesti tineri talentati?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează