FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

EXCLUSIV Drăgoi a dezvăluit cine va sponsoriza viitorul campionat de tineret-speranțe, dacă el va câștiga alegerile LPF » Despre ce sumă e vorba: "Va fi împărțită transparent cluburilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 19:09

Lupta dintre Sorin Drăgoi și Gino Iorgulescu se ascute în ultimele ore dinaintea alegerilor LPF programate luni, ora 12:30. 

Actualul oficial al celor de la ACS Poli Timișoara a anunțat în programul său că este gata să ofere o sumă consistentă de bani pentru organizarea competiției de tineret-speranțe.

Suma care ar urma să fie alocată pentru această competiție ar fi în jurul a un milion de euro, iar firma care ar urma să o suporte este Vox Tehnology Park. Aceasta este deținută de Virgil Tornoreanu, fost fotbalist al celor de la Poli Timișoara și actual antreprenor.

"Pentru că mie îmi plac faptele, nu vorbele, vă dau detalii concrete despre unul dintre punctele importante ale programului meu, și anume desfășurarea competiției de tineret speranțe, competiție ce-și propune promovarea tinerilor și totodată creșterea numărului de spectatori pe stadioane.

Vin astăzi și fac publică oferta pe care eu o am deja a sponsorului ce va finanța acest proiect.

Este vorba despre Virgil Tornoreanu, care este și actual sponsor al lui Poli Timișoara, ceea ce ne reprezintă o garanție a seriozității acestuia. Menționez că această sumă va fi transparent împărțită cluburilor de fotbal din Liga 1 și nu așa cum a fost până acum, sponsori ai LPF, Betano sau Orange, care au dat bani, iar sumele au fost împărțite în mod preferențial, nefiind comunicat nimic până la această oră, deși am cerut în mod insistent și oficial acest lucru.

Cred că este un ajutor important dat cluburilor, trebuie să punctez că acești bani vin peste ceea ce cluburile primesc din drepturile TV la ora actuală. Aceasta e o dovadă a profesionalismului cu care venim la LPF. Avem nevoie de o schimbare în fotbalul românesc", a zis Sorin Drăgoi pentru GSP.RO.

Și antreprenorul Virgil Tornoreanu a vorbit despre acest proiect: "Am plecat din Timișoara în 1989 cu ghetele de fotbal în geantă și cu iubirea pe care o purtam acestui sport. Astăzi sunt un om de afaceri de succes și prin acest proiect după ani de zile mă întorc în fotbalul românesc. Ajutăm astfel cluburile din Liga 1 și sprijinim tineretul să vină la teren, plus că încercăm să readucem fanii pe stadioane".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
670756939737274
Eugeniu Apostoiu  •  23 Octombrie 2017, 10:18

Dacă seamănă cu tatăl său care mi-a fost coleg de bancă la Krețulescu va avea succes !

martinpen
martinpen  •  22 Octombrie 2017, 22:48

Se pare ca Iorgulescu e pa... Campionatul de tineret e cel mai asteptat, va aduce tineri in atentie...

spion_kop
spion_kop  •  22 Octombrie 2017, 20:25

poate sa dea si luna de pe cer, degeaba, daca nu ia puscariasii ceva, vreun penal instarit, vreo jagardea sparta in dos de toti nespalatii, degeaba ... plus ca jesepeul nu ia nimic ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează