FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

EXCLUSIV Eroul lui Dinamo povestește cum a trăit finalul meciului cu FCSB: "Nici nu știam ce să fac, eram buimac"

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 12:55

Fundașul Mihai Popescu, 25 de ani, a povestit cum s-a simțit după ce a fost eroul finalului derby-ului FCSB - Dinamo 3-3, după golul egalizator din minutul 89.

Mihai Popescu a fost omul providențial pentru Dinamo în ultimul derby cu FCSB, 3-3. A înscris golul egalării în minutul 89, o reluare imparabilă cu capul. Fundașul de 25 de ani a povestit ieri pentru Gazeta Sporturilor că, astfel, și-a îndeplinit al treilea vis al copilăriei:

"Eu sunt «câine roșu» de mic, din Câmpulung Muscel, și în anii 2000, când mă uitam la Dănciulescu, la Niculescu, la Bratone că dădeau goluri Stelei, visam:  să ajung să joc în Liga 1 pentru Dinamo să joc în Derby și să dau și eu un gol contra Stelei".

Insistența antrenorului

S-a învârtit roata pentru fotbalist și pentru Bratu. În urmă cu 3 ani, când tehnicianul pregătea pe Dinamo II, a insistat pe lângă șefi să-l readucă pe Mihai Popescu în Ștefan cel Mare și să-i acorde o șansă. Dialoga periodic cu jucătorul împrumutat în Liga a 3-a la Călărași.

"Mister mă încuraja mereu, mă mobiliza, îmi spunea să mă pregătesc și să lupt. Acum, l-am răsplătit și pe dânsul pentru acele cuvinte", a dezvăluit apărătorul.
A fost surprins de golul reușit: "Nici nu știam ce să fac, eram buimac de fericire. Am lovit mingea din cădere, am văzut târziu că a intrat în poartă. Nu mă așteptam să marchez. Sunt mândru să fiu în grupul select al fotbaliștilor care și-au trecut numele printre marcatori în Derby".

Mihai Popescu e la Dinamo din 2013, a mai fost împrumutat la Dunărea Călărași, la ACS Berceni și la FC Voluntari.

3goluri are Mihai Popescu în 28 de meciuri pentru "câini"

"E important că n-am pierdut, contează că am ieșit cu capul sus. Titlul? Noi vrem să ajungem cât mai sus, e prematur să vorbim de șanse la campionat. Să rămânem cu picioarele pe pământ"Mihai Popescu, fundaș Dinamo

"Am primit foarte multe mesaje. M-am trezit dimineața cu zeci, cred că peste o sută de mesaje de fericire. Mi-au scris fanii că i-am făcut fericiți, că le-am umplut sufletele de bucurie. Le mulțumesc și eu pentru susținere" Mihai Popescu, fundaș Dinamo

"Sunt fan Sergio Ramos și Pique, urmăresc mult jocul lor și încerc să mă inspir de la ei" Mihai Popescu, fundaș Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
orlick
orlick  •  31 Iulie 2018, 18:06

Eroul lui Dinamo? Parca au castigat Liga Campionilor. De fapt au scos un egal pe final de meci, cu o echipa despre care spun mereu ca nu are valoare, traditie si suporteri si ca se impune doar prin blaturi. Sau acum FCSB este Steaua? Când apare DVD-ul "Minunea de pe National Arena" cu imaginea lui Hategan imprimata pe carcasa?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  31 Iulie 2018, 17:55

Tu glumesti , nu ? Rosu pt ca nu s-a dat la o parte ? Nu i-a dat cu cotul, pumnul sau palma, nu i-a pus piedica, nu a intrat cu talpa. Asa si primul gol al FCSB trebuia anulat ca a facut Planici parca bloc la Popivici sau Popescu si s-a folosit si de brate

orlick
orlick  •  31 Iulie 2018, 17:09

Un arbitru normal ii dadea rosu când l-a faultat pe Man fara minge. Hatgan nu a dat nici fault, in plus l-a mai iertat de doua galbene.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează