LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV Fost senator PDL, încurcătură amoroasă cu o prostituată, pe vremea când era arbitru: “Unde ai fost, nenorocito? Nu cu ăsta trebuia!”

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 16:29 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 16:38

Fostul arbitru Ioan Danciu (68 de ani) este un povestitor spectaculos și un cântăreț talentat. Fostul conducător de la Jiul, FCM Bacău și FC Vaslui a povestit o încurcătură sexuală teribilă în care a fost implicat pe vremea când activa la Divizia A.  

Se întâmpla în noiembrie 1989, în primul an al lui Danciu de după promovarea sa în prima ligă și în ultimele luni ale regimului lui “Tablou”, așa cum îl poreclește fostul arbitru pe Nicolae Ceaușescu. Scena povestirii este Scornicești, comuna natală a dictatorului, care avea și o echipă în prima ligă, FC Olt.  

“Să v-o spun pe cea mai tare. Arbitram într-un oraș un meci mare de tot. Și am zis: “Domnule, să nu afle cei de la Dinamo…”. Mă simpatizau cei de la Scornicești, era acolo Dănilescu (n.r. - Constantin Dănilescu, viitor conducător după Revoluție la Steaua și Dinamo) pe care îl pedepsiseră cei de la Steaua. Eu nu aveam ce căuta în oraș, dar eram în relații bune la Scornicești și am trecut pe la ei. 

Acolo, era pregătită una frumoasă pentru un arbitru frumos și elegant. Dar aia când m-a văzut, a crezut că e pentru mine și a mers cu mine. După vreo două ore, era căutată de ăia, înnebuniți. Când a apărut au luat-o la rost: “Unde ai fost, nenorocito!”. Ea: “Cu domnul arbitru”. Ei: “Nu cu ăsta trebuia!”. Arbitrul o aștepta în cameră, frumos, elegant. Era nervos. A doua zi, au făcut egal, era scandal mare în localitate”. 

 Deși nu a vrut să dezvăluie numele arbitrului, Ioan Danciu a dat suficiente detalii pentru ca meciul să fie identificat. Orașul în care trebuia să ajungă era Craiova, iar meciul mare de tot este Universitatea Craiova - Dinamo 1-0.  În aceeași etapă, FC Olt - echipă aflată la ultimul sezon în prima ligă - a jucat acasă cu Farul și a făcut 1-1, “egalul cu scandal” despre care amintește Danciu.

 În arhiva ziarului Sportul, arbitrul meciului de la Scornicești este consemnat Constantin Gheorghe, zis “Costică Suceava”. El este tatăl asistentului Valentin Gheorghe. 

Ioan Danciu (arbitrul din dreapta) și Constantin Gheorghe (arbitrul din centru), la un meci al Stelei înainte de 1990

După retragerea din arbitraj, Gheorghe a intrat în politică și a ajuns senator PC, apoi PDL, în mandatul 2004-2008. În perioada în care era senator, presa din Suceava a publicat mai multe poze cu politicianul și o tânără, într-o postură intimă. Gheorghe a negat că ar fi avut o relație extraconjugală.

 Contactat pentru a comenta pozele, Adrian Porumboiu a declarat atunci:  “Pe Costică l-am avut angajat. A fost director la o firmă de-a mea, Mopan. El e acum la a doua căsătorie. Prima nevastă a fost profesoară de sport, cea de acum e profesoară de muzică. Probabil că şi fetişcana asta îi predă ceva! Nu e, dom’le, nimic compromiţător să ai amantă! Nu există om pe lumea asta care să nu fi călcat strâmb! Dacă pretinde vreunul că e curat, eu merg cu el în spinare până la capătul Pământului!”. 

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU POVEȘTILE LUI IOAN DANCIUUn bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1