FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / FOTO Încă o achiziție la palatul lui Becali: s-a pozat la semnarea contractului și a postat imaginea pe net! Reacția lui Gigi pentru GSP.ro

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 18:51

Iulian Cristea (24 de ani), noua achiziție din această iarnă a lui FCSB, s-a pozat la palatul lui Gigi Becali după semnarea acordului cu roș-albaștrii.  Telenovela însă continuă: ardelenii și bucureștenii nu au ajuns la un acord pentru transferul imediat al fundașului central. 

Decorul multor transferuri de răsunet din Liga 1 îl are acum ca personaj principal pe Iulian Cristea. Fratele acestuia a postat o imagine de la Palat, după semnarea acordului cu FCSB, în care a cenzurat documentele aflate pe birou.

Imaginea este făcută în urmă cu câteva zile, fundașul fiind în acest moment în cantonamentul medieșenilor, sub comanda lui Iordănescu jr. 

poza
Iulian Cristea, stânga, alături de fratele lui

GIGI BECALI: "NU SUNT VACĂ DE MULS!"

Contractul pe care l-a agreat inițial Cristea e valabil de la 1 iulie. Ca să-l cedeze de acum, Gazul cere de două ori mai mulți bani decât vrea să dea Gigi.

"Băiatul a venit, a semnat contractul valabil din vară. Cei de la Mediaș vor să le dau 250.000 de euro ca să mi-l lase de acum, dar eu nu le pot plăti mai mult de 100.000. Becali nu e vacă de muls! Nu dau atâția bani pentru un fotbalist care mai are 3 luni de contract!", a declarat în această seară patronul FCSB pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

A semnat cu FCSB, s-a scumpit! Cum a iscălit contractul, cum a devenit mai greu de transferat + de ce se bucură MM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
herman25
herman25  •  09 Ianuarie 2019, 20:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Salut iosife, bun transfer ma?

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  09 Ianuarie 2019, 20:08

Fotbal Club Fîîîsss transferuri :)))

lapusneanul
lapusneanul  •  09 Ianuarie 2019, 19:42

ciobanul incurca lunile...:), lu' teja i-a promis ca nu se baga peste el 6 luni, desi campionatul se termina dupa 3 luni incepand cu data de 2 feb cand se reia, de cristea zice ca mai are 3 luni de contract, pai pana pe 30 iunie mai sunt 6 luni, sau 4 daca socotim din 2 feb...:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează