FOTBAL  »  Superliga  »  PIȚI A PLECAT DE LA CRAIOVA

EXCLUSIV Gigi Becali îi răspunde lui Victor Pițurcă: „Oamenii râd acum, dar el nu e prost! O singură mare vină a avut”

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 19:50

Patronul FCSB Gigi Becali a comentat despărțirea lui Victor Pițurcă de CS Universitatea Craiova și declarațiile antrenorului din interviul GSP: „Eu nu stau să mă bată Becali”. În cele două întâlniri directe cu Pițurcă la timonă, FCSB a învins Craiova de fiecare dată, 1-0 în deplasare și 2-0 acasă.

„L-am bătut eu pe Pițurcă? L-a bătut Vintilă. Dumnezeu le face pe toate, nu eu. Până la urmă, ești tu Pițurcă, dar n-ai cum să-i bați pe Coman, Man, Moruțan și toată elita FCSB-ului. 

Oamenii râd, dar Pițurcă nu e prost! Vina lui a fost că la început a declarat că va câștiga campionatul fără să facă o analiză a lotului. El trebuia să vadă de atunci dacă era specialist și să spună că nu poate face performanță cu acel lot”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Victor Pițurcă: „Nu stau să mă bată Gigi Becali”

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Victor Pițurcă a explicat de ce a plecat de la Craiova: „Dacă luam cei 4-5 jucători de care eu consideram că avem nevoie, crezi că mai plecam? Evident că rămâneam fiindcă aș fi simțit că avem șanse la campionat. 

Nu vreau scandal, nu vreau să vorbesc urât despre nimeni din club, îmi doresc ca Universitatea Craiova să aibă în continuare rezultate, dar eu am decis să mă opresc. Am realizat că nu mă pot bate cu celelalte candidate la titlu și, repet pentru a o suta oară, eu nu stau să mă bată pe mine Gigi Becali fiindcă nu am la dispoziție lotul pe care mi-l doresc eu”.

Vezi și:

EXCLUSIV Gigi Becali i-a închis ușa lui Dan Nistor: „Nu are unde să joace” + De ce nu mai vrea fundaș central

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // EXCLUSIV Victor Pițurcă, după plecarea din Bănie: „Eu nu stau ca să mă bată Gigi Becali!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
2525217540879024
Lungu Constantin  •  05 Ianuarie 2020, 17:56

Din marele antrenor Piturca au ramas numai aerele ! El nu a venit la CRAIOVA sa faca treaba,ci sa-si manifeste ingamfarea!Un antrenor serios nu-si pune in cap sa castige campionatul din primul an ,ci pune osul sa formeze o echipa cat mai competitiva,pe cand Piturca a dat bir cu fugitii dupa primul hop! Decat sa antreneze o echipa de club aflata in varful clasamentului,mai bine se duce sa joace barbut! la cat este de neserios ,nu cred ca va mai antrena in campionatul ROMANIEI!

1119323961591985
Mihaita Agramatul  •  05 Ianuarie 2020, 12:14
Postat de craiovenis pe 05 Ianuarie 2020, 11:20

Elita FCSB-ului..... Astia viseaza la titlu de cand puscariasul patron inca mai scria carti!

voi de la infiintare nu ati castigat niciun titlu. despre ce vb aici?

dubluv
dubluv  •  05 Ianuarie 2020, 11:54
Postat de Gabriel Topai pe 05 Ianuarie 2020, 05:24

Gresit mai Becali ! Singura greseala a lui Piturca a fost ca nu a intrebat de la inceput conducerea si jucatorii daca joaca fotbal pe bune sau mai sunt inca in Cooperativa.

ce fumezi de obicei?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează