FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP.RO » Vești proaste despre starea accidentaților de la Dinamo + Pe ce stadion vor juca alb-roșiii în play-off

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 21:13

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a declarat că sunt șanse mari ca echipa alb-roșie să dispute meciurile din play-off pe Arena Națională, o decizie finală urmând să fie luată miercuri. 

"Încă nu știm sigur, să vedem tragerea la sorți a meciurilor. Din ce știam noi, e vorba de Arena Națională. 

Miercuri vom lua o decizie, momentan toată lumea are liber și e plecată", a spus acesta pentru GSP.ro.

Dănciulescu a vorbit și despre situația indisponibililor de la Dinamo, declarând că accidentarea fundașului croat Luka Marici este una destul de serioasă. 

"Marici a făcut un RMN, din păcate se pare că e vorba de ceva de durată. E vorba de o entorsă, probabil o să stea destul de mult. 

Mahlangu și Dielna urmează programul de recuperare în continuare, sperăm să revină cât mai repede", a mai spus Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

  • De la venirea lui Contra, Dinamo a jucat ultimele două meciuri de pe teren propriu, cu FC Botoșani și CSU Craiova, pe Arena Națională, câștigându-le pe amândouă. 
  • Decizia ca Dinamo să joace în play-off pe Arena Națională ar fi atât pe placul fanilor, cât și al jucătorilor, care s-au mobilizat exemplar la ultimele meciuri disputate pe cel mai mare stadion al țării. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
guyencea
guyencea  •  07 Martie 2017, 14:30

Pe National e bine!

standart
standart  •  07 Martie 2017, 10:57

Intre cele mai penibile momente din "istoria cainilor" va ramane cu siguranta bucuria indecenta a jucatorilor si staffului ca au reusit "marea performanta sa prinda locul 6 ( sase!!!) la sfarsitul sezonului regulat... Gretos!

498423986994894
Doru Conoro  •  07 Martie 2017, 09:56

Avem soluții tineretul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează