LIGA 1  ·  INTERVIU

EXCLUSIV » Interviu emoţionant cu Bănel Nicoliţă » "Niciodată nu îmi va fi ruşine că sînt ţigan şi că eram sărac. Am demonstrat că dacă eşti serios poţi ajunge sus"

Poza de pe coperta viitoarei cărți a lui Bănel Nicoliță
Poza de pe coperta viitoarei cărți a lui Bănel Nicoliță

Marti, 28 Octombrie 2014

Bănel Nicoliţă este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti, datorită efortului depus în timpul meciurilor, dar şi modestiei şi seriozităţii din afara terenului.
Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Bănel Nicoliţă a vorbit despre începuturile carierei de fotbalist, despre familia sa şi planurile de viitor.

"Acum sînt realizat, dar niciodată nu îmi va fi ruşine că sînt ţigan şi că eram sărac. Am luptat cu mine, cu viaţa asta grea. Cînd eram mic, începusem să mă duc la fotbal, însă părinţii îmi ziceau că trebuie să mă duc şi la cîmp, la prăşit, fiindcă nu ne ajung banii. Dimineaţa munceam, apoi antrenament şi de acolo la şcoală. Am realizat lucruri increbilie, nici nu visam să ajung la Steaua. Banii nu m-au schimbat, sînt un om modest", a declarat Bănel Nicoliţă.

Fostul mijlocaş al Stelei, plănuieşte să mai joace pînă la 38 de ani şi declară că se gîndeşte să scrie o carte despre cariera lui. Nicoliţă a decis deja ca fotografia cu el alături mama sa, în faţa casei în care a crescut, să apară pe coperta cărţii.

"Chiar mă gîndesc să scriu o carte despre mine, dar nu acum, mai încolo. Se va numi «Viaţa lui Bănel Nicoliţă». Garantez că va fi interesantă. Să pleci din Făurei şi să joci la European, în Champions League, în Franţa şi la Steaua, e ceva", a mărturisit Nicoliţă.

Citeşte interviul integral cu Bănel Nicoliţă în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală AICI.Adrian a omorât 3 femei, după ce le-a violat. Șocant ce s-a întâmplat acum cu 'taximetristul morții'

Libertatea

Comentarii (23)

alekzander  •  28 Octombrie 2014, 18:58
Postat de maldini_1986 pe 28 Octombrie 2014, 18:04

Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Giani Chirita, etc

Niculescu nu e ti,gan.

bibiloiu  •  28 Octombrie 2014, 18:53

Nicolita tata , eu unul impart oamenii nu dupa nationalitate sex sau religie ci dupa cum sunt , oameni sau porci Tu ai demonstrat de mult timp ca esti OM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!!!!!!!!!!!!!!!

gabonne1982  •  28 Octombrie 2014, 18:14
Postat de solomon_i pe 28 Octombrie 2014, 17:41

Bine Nicolita. Spunele asta si Lucestilor.

sau spune-i asta unuia ca Marian Iancu,care a dat teapa dupa teapa si in fotbal si in afaceri

Vezi toate comentariile (23)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1