FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu îi dă replica lui Gigi Becali: „E greu cu «Doar Dinamo București»! Cu alte echipe au asigurate 6 puncte”

Danciu a fost adus înapoi la Dinamo la dorința lui Mircea Rednic, după ce directorul sportiv și-a dat demisia din cauza relației proaste cu Florin Bratu
Danciu a fost adus înapoi la Dinamo la dorința lui Mircea Rednic, după ce directorul sportiv și-a dat demisia din cauza relației proaste cu Florin Bratu

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2019 08:00

Team-managerul Ionel Dănciulescu, 41 de ani, spune că venirea lui Rednic a schimbat fața ”câinilor” și le cere fanilor să vină în număr mare la stadion pentru meciul cu FC Botoșani.

- Domnule Dănciulescu, urmează meciul cu Botoșani. Cât de important este pentru Dinamo?
- Dacă nu batem acum, degeaba am realizat toate lucrurile frumoase din acest an cu nea Mircea. Avem două victorii consecutive, dar avem nevoie și de a treia. Rog suporterii să fie alături de noi și le mulțumesc pentru devotamentul arătat până acum. Numai împreună putem câștiga meciul cu Botoșani. Cer mobilizare generală, așa cum numai "câinii" știu să facă atunci când sunt momente grele.

- Gigi Becali a spus că Dinamo nu are șanse să intre în play-off.

- E normal să nu dorească să intre Dinamo în play-off. E greu cu "Doar Dinamo București"! Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte. Și nu o spun din alte considerente decât cele ale istoriei și a statisticii! Cu noi povestea stă altfel mereu! 

- Ați fost amendați cu 5.000 de lei pentru meciul cu Sepsi.
- Nu mai vreau să continuăm acest scandal. Haideți să își vadă fiecare de treburile lui și să câștigăm toate meciurile pe teren. Să își vadă fiecare de echipa lui.

"Depindem de rezultate și nu există altă variantă în afară de victorie pentru Dinamo. Ne-am mișcat bine în 2019, dar mai sunt multe de pus la puncte. Mircea Rednic știe să gestioneze lucrurile și chiar dacă nu intrăm în play-off, la anul ne vom bate la titlu!"
Ionel Dănciulescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Februarie 2019, 21:22

Auzi, un caine ce pazeste oile ii da replica stapanului! Cred ca "autoriul" este inca in extaz dupa deschiderea *** dezlegarea lanturilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poseidon340
poseidon340  •  14 Februarie 2019, 12:46
Postat de arsenie.bk pe 14 Februarie 2019, 08:28

Tupeul si nesimtirea rinistilor nu au margini. Dar stati, ca ajungeti voi in playoff cand o zbura porcul

la scoala cu tine, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poseidon340
poseidon340  •  14 Februarie 2019, 12:43

***, ai 10 conturi aici si postezi dupa toate. copil prost crescut, tu esti ala cu redmic si minamoo, kacat cu ochi. iesi acasa *** si pune mana pe carte. sunt sigur ca parintii tai sunt tare dezamagiti de absentele si notele tale de la scoala. bai gsp, banati *** astia cu mai multe conturi. dispari ma pe digi, ai acolo destui *** ca tine, va imprieteniti si postati acolo dupa 15 conturi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează