FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorul care și-a reziliat contractul pentru a reveni la Dinamo: "Vrea să joace acolo"

Articol de - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 14:17

Patrick Petre (20 de ani) a ajuns la un acord cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru rezilierea contractului, deși fusese împrumutat de Dinamo până la finalul acestui sezon.

Mijlocașul n-a confirmat la echipa din Sfântu Gheorghe, dar plănuiește să revină și să impresioneze la Dinamo când se va reface după accidentarea care îl va ține o vreme îndelungată departe de teren.

"Sunt accidentat la genunchi și nu mai pot juca până la vară. Ăsta e motivul rezilierii, trebuie să fac recuperare și durează. La vară mă întorc la Dinamo, însă până atunci am de făcut recuperarea și nu se știe ce se va întâmpla", a declarat Patrick Petre pentru GSP.RO.

Janos Bokor, președintele lui Sepsi, a comentat și el situația: "Ne-am despărțit de comun acord de Patrick Petre deoarece nu e apt 100% pentru a juca. Are probleme la genunchi. Ținând cont că el se va întoarce la Dinamo în iulie, el ne-a rugat să fie lăsat să plece pentru a fi apt începând din iunie pentru Dinamo.

Vrea să joace la Dinamo. Am vorbit cu domnul antrenor și am hotărât că nu-l putem ține aici. Începând de pe 1 aprilie, Patrick se va opera și apoi va reveni la Dinamo. Am informat și clubul Dinamo. Totul e ok. El n-a fost nici la meciul cu Timișoara".

1 gol și 3 pase decisive a bifat Patrick Petre în acest sezon pentru Sepsi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
306640699727631
Nae Ionescu  •  05 Aprilie 2018, 07:29

tot neam prosti care judeca nici barem nu constata atacind cum arata un jucator. acest copil a avut parte de o viata grea. divorturi in familie tata bolnav etc. este talentat si ar putea face multe. dar cum romanul nu este obisnuit decit cu plavani genul florin piersic ce naiba sa mai ceri? patrick trebuie sa creada in el. are talent si cu seriozitate si o conditie fizica adecvata plus tupeul gen lacatus va ajunge fotbalist foarte bun. are o tehnica cum nu multi jucatori o au. merita toate sansele iar prostii care rid de el facind remarci de *** sa se uite mai bine la birna din ochii lor. partea aia de popor roman gen dinu care isi bate joc de multi dar nu se uita ca ar putea fi facuti cu o dalta si un ciocan in mai putin de 3 minute.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

832340336969683
Nello Milano  •  05 Aprilie 2018, 00:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  04 Aprilie 2018, 23:50

Auzi la unul ca a pariat 15000,ai dovezi sau mananci la ciuperci?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează